2777
2789
عنوان

از این پیام مادر دانش آموزم حس بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 55139 بازدید | 584 پست
من حقیقتا منع غذایی برای یه روز اردو نذاشتم. هر پدر مادری بابد انقدر خودش اکاه باشه چی همراه فرزندش ...

این کارتون که اشتباهه... شما باید به اینکه بچه ها سعی کنید خوراکی مفید بیارید همیشه تاکید رو داشته باشید.

حالا یبار یکی چیپسی لواشکی چیزی داشت میتونید ازش نگیرید

نه اینکه صراحتا بگید بچه ها هرچی میخواین بیارین..

شما به مرگ بگو که به تب راضی بشن.

ماه تی تی و شُرکا.... چرا این؟؟هرررر چی زدم؛ هیچی قبول نکرد🤦‍♀️

عزیزم چند سال سابقه دارید؟

از یک زمانی به بعد که تجربه زیاد بشه ادم متوجه میشه که تو هر کلاسی واقعا هر نوع فرهنگ و سلیقه و.... هست و خیلی درگیر این چیزها نباید شد.

تمرکز معلم روی تدریس و تربیت باشه هم رشدهمه جانبه ی خودش هم رشد دانش اموزان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما معلما مگه پادشاه کدوم سرزمینین که هیچکی حق نداره بگه چیکار کنین؟ برو بابا دو سال درس خوندیدن دیگ ...

نیتزی نیست پادشاه سرزمینی باشیم. هر ادمی تو حیطه ای که تحصیل کرده و حرفی برای گفتن داره خودش کاردان خودش هست. شما میزی مطب دکتر میگی نه دکتر به نظرم این دارو خوب نیست اونو بنویس؟ 

تو حیطه ای که تخصص دارم و جزو اختیاراتم هست حق دخالت به هیچکس رو نمیدم 

شما خیلی اعتماد ب نفست پایینه مگه داری با پادشاه صحبت میکنی؟؟؟ن خنگ خدا بچه ات رو سپردی اونجا نمیگم ...

متاسفانه یه عده دانش اموز بودن که نه تربیت خانواده نه تربیت معلم تاثیری روشون نداشته که الان بزرگسال شدن اما رشد عقلیشون در حد کودک دبستانیه. مثل شما 

باافتخارم میگه فرداش خوندم جواب ندادم سطح شعور ماشالا داره اگه اون مادر بی ادب بود با حواب ندادن بیش ...

میدونی چیه؟ دوست نداشتم یه ثانیه از وقت استراختم تو خونه ام رو اختصاص بدم به کس دیگه ای. دوست داشتم وقت غیر کاری ان رو بذارم برای خانواده ام. تو بازد خیلی کندذهن باشی که اینو بیشعوری بدونی 

نیتزی نیست پادشاه سرزمینی باشیم. هر ادمی تو حیطه ای که تحصیل کرده و حرفی برای گفتن داره خودش کاردان ...

عزیزم این ادما همونان که میگن به خانواده شوهرم احترام میذارم ولی منو ادم حساب نمیکنن همه باهام قطع رابطه کردن

مشکلشون اینه کلا معنی ادب و احترام نمیفهمن🤣

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
عزیزم با توجه به کل تاپیک ایشون روابط خوبی با اولیا ندارن اون مادر هم خواسته کتابی و اداری و محترمان ...

تو اگه واقعا فکر میکنی من باید وقت خونه ام رو بذارم واسه مادرا دیکه واقعا سطح درک و شعورت زیر صفره 

اصلا بحثی نمیمونه 

تو اگه واقعا فکر میکنی من باید وقت خونه ام رو بذارم واسه مادرا دیکه واقعا سطح درک و شعورت زیر صفره ا ...

اصلا دلم نمیخواد هم سطح تو بشم و جواب بدم بهت خانم معلم باشعور و بادرک برو بخواب فردا تو شاد کلاس آنلاین داری البته اگه ناراحت نمیشی و بهت برنمیخوره که آنلاین باید درس بدی

وقتت رو برای آنالیز کلاست بزاری بهتر جواب میگیری آخ حواسم نبود آنالیز کلاس تو وظایف یه معلم نیست باید صبح بری حاضرغایب کنی و بقیه تو کلاس بگن چشم خانم بله خانم و زنگ بخوره بری خونه 

نو ریپلای پلیز بای

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
اصلا دلم نمیخواد هم سطح تو بشم و جواب بدم بهت خانم معلم باشعور و بادرک برو بخواب فردا تو شاد کلاس آن ...

خیلی حقیر و بدبختی 

واقعا سطح فرهنگت افتضاحه فقط چند تا کلمه یاد گرفتی پشت هم ردیف کنی. وگرنه این لحن تحقیر فقط در شان خودته و بس 

ریپلای هم نکن چون تا صبح واسه زبون درازت جواب دارم