2777
2789
عنوان

از این پیام مادر دانش آموزم حس بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 55140 بازدید | 584 پست

من یه جوری به معلم بچم پیام میدم‌ ده‌بار چک میکنم که خیلی با ادب و محترمانه نوشته باشم اونم در موارد خیلی واجب پیام میدم ،،منم بدم میاد یکی اینجوری بهم دستور بده! حست طبیعیه و جواب نباید بدی فقط سین کن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا منم چند روز پیش یه پیام دادم ب معلم دخترم چون با دخترم دعوا کرده بود و دخترم از مدرسه تا خونه با گریه اومده بود چون چندتا غلط املایی داشت یعنی این معلمه چنان گاردی گرفته بود ک انگار من مقصرم فقط بخاطر اینکه پرسیدم سرکلاس چیشده 

لطفا یه خوشگل‌باهوش بهم بگه چطوری فونت نوشتاری رو پر رنگ کنم موقع چت کردن مخصوصا تو برنامه شاد

اول متنت رو  تایپ کن 

بعد دستت رو بگیر روی کلمه ( کلمه آبی میشه)هر چقدر رو خواستی آبی کن 

اون بالا چند تا چیز نوشته سه نقطه رو بزن ، بعد برجسته رو بزن.

توی شاد امتحان کن بیا بهم بگو

شما معلما مگه پادشاه کدوم سرزمینین که هیچکی حق نداره بگه چیکار کنین؟ برو بابا دو سال درس خوندیدن دیگ ...

اره بخدا دخترم کلاس اوله معلمه فقط هر روز میگه تو خونه کاردستی درست کنید یکمم بچه اشتباه بنویسه سریع تو گروه دعوا داره چرا با بچه ها تون کار نمیکنید کلی هم مشق میگه من فقط باید یاکاردستی درست کنم یا کمکش کنم مشق بنویسه اعتراض هم میکنیم دعوا داره انگار جای ما و اون عوض شده 

والا بخدا منم ۳۲ سالمه دوتا هم بچه دارم نمیدونم نوشابه انرژی زا چیه، تاحالا نخوردم. این خانم چرا فکر ...

من یه بار فقط خریدم خوردم دیدم که نخورده از دنیا نرم

تو فروشگاه میبینم فقط میدونم اینا نوشابه ی انرژی زاس

کلا مامان با حالی بوده

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP