2777
2789
عنوان

از این پیام مادر دانش آموزم حس بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 55139 بازدید | 584 پست
عزیزم با توجه به کل تاپیک ایشون روابط خوبی با اولیا ندارن اون مادر هم خواسته کتابی و اداری و محترمان ...

اهان فداتشم من کل تاپیک و نخوندم فقط همون اولاشو خوندم که سر خوردن و نخوردن انرژی زا بحث بود بین چندتا کاربر، نمی‌دونم کلا رفتار اسی چه جوریه با اولیا ندیدم بقیه پیامای استارترو، فقط همون متن پیام خوندم و چون زیادی کتابی و ادارای نوشته اسی این حس و گرفته که اون خانم داره بهش دستور میده سریعا اینکارو انجام بده

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باافتخارم میگه فرداش خوندم جواب ندادم سطح شعور ماشالا داره اگه اون مادر بی ادب بود با حواب ندادن بیش ...

من تعجب میکنم از اون خانمی که مخالفان استارتررو بی سواد و خانه دار معرفی کرد اولا سطح و جایگاه هرکس تو این سایت برای بقیه مخفی هستش و یکی از علل عضویت تو این سایت همینه و میشه خود واقعیت رو نشون بدی من ابدا در شان خودم نمیدونم خودم رو برای کسی مثل اون خانم معرفی کنم دوما زنان خانه دار رو چرا تحقیر میکنی؟مطمئنا خیلی از همین معلمهای دلسوز دکتر ها و شخصیت های برجسته توسط همین خانمهای خانه دار تحویل جامعه شده مادر پروفسور حسابی اصلا سواد نداشتن من برای این قشر احترام قائلم و به هیچ عنوان تحصیلات و شغلم رو ملاک برتری از هیچکس نمیدونم

جامعه ی ترسناکی داریم بدا به حال بددلان و کسایی که تو این جامعه سنگدلی رو به همدلی ترجیح دادن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
اهان فداتشم من کل تاپیک و نخوندم فقط همون اولاشو خوندم که سر خوردن و نخوردن انرژی زا بحث بود بین چند ...

عجیبه که این همه از دیدگاه یه مادر براشون از دیشب توضیح دادم و دیشب قفل کردن تاپیک رو امروز دوباره باز کردن تاپیک روو باز هم اصرار دارن به حرفشون از جامعه و والدین و اون دانش آموزانچه انتظاری میشه داشت جامعه داره ترسناک میشه یه مادر باید از معلم بترسه و ترسهاش رو ودغدغه هاش رو برای معلم بچه نگه و همش بترسه گوشتم زیر دستشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
چه دستوری با پادشاه ک حرف نمیزنه..اتفاقا اون با ارزشنرین داراییش رو مدرسه میفرسته خیلی با ادب حرف ز ...

اگه اون با ارزش ترین داراییش رو میفرسته ایشونم چندین سال زحمت کشیده درس خونده تا به یه جایگاهی تو اجتماع برسه و داره برای کارش تلاش میکنه

کسی که داره تو این وضعیت مالی افتضاح واسه یه حقوق متوسط جون میکنه و کار میکنه از پادشاه هم بالاتره

شاید شما کار نمیکنی که اینو درک کنی نمیدونم شایدم شاغلی و بازم اینو درک نکردی

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

شغل خاصی نداره ولی به شدت تو فازه فاز طب سنتی و این چیزا چند وقت پیش بهم میگفت پسر من چون مزاجش صفرا ...

وای خندم گرفت🤣🤣😂

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

به نظرم بگو موافق مضر بودن چنین خوراکی هایی هستم،اما در مقام معلم اجازه ندارم بگم بچه ها بخورن یا خیر.

لطفا خودتون در گروه مادران قرار بدید و اجازه ی تصمیم گیری رو به والدین بدین.

وصل به یه مو

من اگه بودم اینجوری جواب میدادم...

خانومِ فلانی جان

احساس نمی کنید دارید با معلمِ فرزندتون صحبت میکنید نه با فرزندتون؟؟؟

بنده هرچی رو لازم بوده هم حضوری گفتم هم داخل گروه اعلام کردم...

ممنون از نگرانیتون😊

ماه تی تی و شُرکا.... چرا این؟؟هرررر چی زدم؛ هیچی قبول نکرد🤦‍♀️

مدرسه مربی بهداشت داره معلم داره این که با معلم بچه ات جوری حرف بزنی که انکار نوکر بله قربان گوی شما ...

من که بد حس نکردم عزیزم

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

شغل خاصی نداره ولی به شدت تو فازه  فاز طب سنتی و این چیزا  چند وقت پیش بهم میگفت پسر من ...

میگفتی خب مزاجش رو معطل کن جانم... صفراوی ها زود جوش هستن این جوب نیستا🤭😄

ماه تی تی و شُرکا.... چرا این؟؟هرررر چی زدم؛ هیچی قبول نکرد🤦‍♀️

ببخشید به من مربوط نیست ولی لفظ خنگ خدا واقعا جالب نیست ازش بخواید برای یک نفر استفاده کنید

شعورشو نشون داد خیلیم ادعا داره تحصیلات داره ! واقعا حقیقت داره که تحصیلات شعور نمیاره