2777
2789
عنوان

از این پیام مادر دانش آموزم حس بدی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 55142 بازدید | 584 پست
ازین مادراست که جز دخالت کردن توی کلاس مدرسه بچشون هیچ دغدغه ای ندارن و بشدت خود شیفته ان

شما هم از اون دسته مادرای بی فکری هستی ک راضی هستی هر اسیبی بچه تو مدرسه و ...بخوره ولی ص اش درنیاد شتید برای شما مهم نباشه اما بقیه بچه اشون براشون مهمه  تربیت بچه تو مدرسه خیلی مهمه حتما تز این دست باب مساعل براشون پیش اومده خیلی جدی اومده حرفش رو زده

من یه جوری به معلم بچم پیام میدم‌ ده‌بار چک میکنم که خیلی با ادب و محترمانه نوشته باشم اونم در موارد ...

شما خیلی اعتماد ب نفست پایینه مگه داری با پادشاه صحبت میکنی؟؟؟ن خنگ خدا  بچه ات رو سپردی اونجا نمیگم برو فحش بده اما انقدرم خکد تحقیر نباشید مگه چقدره سوادت؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خیلی اعتماد ب نفست پایینه مگه داری با پادشاه صحبت میکنی؟؟؟ن خنگ خدا بچه ات رو سپردی اونجا نمیگم ...

ببخشید به من مربوط نیست ولی لفظ خنگ خدا واقعا جالب نیست ازش بخواید برای یک نفر استفاده کنید

اتفتقا من خودم کاندید دکترا هستم بعد معلم پسرم ی جاهایی بهش پیشنهادهایی دادم خانم بهش بر خورد و تععین تکلیف میکنم برگشت بهم گفت شما اول تحصیلات دانشگاهی برو بعد حرف بزن هیچییی بهش نگفتم گفتم عه چه خوب ممنون از پیشنهادتون شما چی خوندین گفت روانشناسی لیسانس دارم بعد تو مدرسه غیر انتفاعی متفرقه استخدام شده بود گفتم من ازمون دکترا دادم اونموقع ازمون داده بودم گفتم عزیزم تحصیلاتم از شما بالاتره اگه قرار ب غرور باشه گفت عه اصلا بهت نمیاد گفتم عه حتما باید ژل و بوتاکس میزدم تا بهم بیاد نه عزیزم ..همونجا گفتم ابدا بچه ام رو مدرسه غیر انتفاعی نمبنویسم هر  بی فرهنگی بیاد بالا سر بچه من باز معلمهای دولتی ی اموزشهایی دیدن از ی فیلترهایی رد شدن  اینا با روان بچه بازی میکنن معلوم نیست چه بیماریهایی روحی حتی دارن

عزیزم مردم حمال شما نیستن کهباز این معلم شعور داشته جواب نداده من بودم با همون لحن بدترش جوابشونو م ...

باغ وحش جاییه که شما بزرک شدین که بلد نیستی تبادل کنید اگه بلد نیست کسی معلم باشه بهتره جای یه ادم شایسته رو اشغال نکنه والا فیسشون از یه فوق تخصصم بالاتره 

پیش دبستانی اصلا نباید حروف الفبا کار کنن فقط دستورزی و مهارت های زندگی و‌ بازی

همه جا که همه چی یاد میدن نوشتن اعداد

نگاره نویسی

اشکال

فصل

تفاوت ها بعضی چیزا

دست راست و چپ

این معلم داد میزنه هیچی هالیش نیس

برا پسرمم عالی بود تو پیش دبستانی که باهاشون کار کردن

خانوما اسی مخالف حرف اون مادر نیست اتفاقا حرفش درسته و خیلی خوبه که به فکر سلامتی بچه هاست ولی مشکل لحن بده اون خانمه انگار که به زیر دستش داره دستور میده، نمیشه گفت چون (لطفا و ممنون) نوشته یعنی مودبانه‌ست اتفاقا لحنش دستوریه. نیاز به این همه لفظ قلم و کتابی حرف زدن نبود میتونست خیلی دوستانه تر بنویسه که اسی هم دلخور نشه

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

پارسال تو مدرسه ی بچه ی یکی از دوستانم از این آبمیوه ترشای کیکمکس خوردن بچه ها تو کلاس رو همدیگه با ...

باافتخارم میگه فرداش خوندم جواب ندادم سطح شعور ماشالا داره اگه اون مادر بی ادب بود با حواب ندادن بیشعور بودن مخاطب هم ثابت شد بیچاره والدین تااخر سال چی قراره بکشن معلما جدیدن فقط فکر حقوقن کم گیرشون میاد اموزشو پرورشو ول کرذن

خانوما اسی مخالف حرف اون مادر نیست اتفاقا حرفش درسته و خیلی خوبه که به فکر سلامتی بچه هاست ولی مشکل ...

عزیزم با توجه به کل تاپیک ایشون روابط خوبی با اولیا ندارن اون مادر هم خواسته کتابی و اداری و محترمانه بنویسه که ایشون بهش برنخوره که بازم برخورده ایشون اعتقاد دارن والدین اگه نمیتونن بچشون رو کنترل کنن زادوولد نکنن و بعد ساعت مدرسه با ایشون در ارتباط نباشن که از محالاته ارتباط بین اولیا و معلم لازم و ملزوم هستش ایشون حتی به خودش زحمت نداده جواب اون مادر رو بده پس نمیتونه از احترام صحبت کنه تناقض داره

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم