2777
2789
میشه بگی شوهرم میاد اشتی یا نه؟؟؟

ببین خیلی روشن جواب داده. داره می‌گه که تو بارها با اون قهر و آشتی کردی و نتیجه‌اش خوب نبوده. پس راه قهر و بگو‌مگو جواب نمی‌ده. توصیه کرده از امروز با مهر، عطوفت و نرمی جلو بری تا اثر معجزه‌آساش رو ببینی. یعنی اگر قرار باشه آشتی‌ای بشه، راهش قهر و لج نیست، بلکه مهربونی و صبره.بعدشم  تأکید کرده که موفقیتت خیلی نزدیکه و اگر تردید رو کنار بذاری، به خواسته‌ات می‌رسی. پس جوابش به سؤالت این هست ک
بله، امکان آشتی هست، اما فقط وقتی که تو با نرمی، محبت و صبر جلو بری. قهر و سختگیری نتیجه نمی‌ده، ولی مهر و عطوفت می‌تونه دلش رو نرم کنه و دوباره به سمتت بیاره

موفق باشی 

پ.ن :به این چیزا جنبه سرگرمی نگاه کن و زندگیتو روش نبند

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خواهش میکنم... کلا دیکه عادت دارم بهش از بچگی یکی اینجارو داشتم ک راحت بیام که اینجا هم ک میام بد ...

عزیزم من فاال نمیخوام اگه فاال نیست حس امیر علی به مننن

میشه برای اونی که مدنظرمه فاتحه بفرستین

ممنون ❤️ اگه تونستی واسه دوستمم بگیر اون عدد۱۰رو گفت واسه آینده تحصیلی میخواد

گرفتم براش و : خیلی روشن و واضح میگه آرزوت حتماً برآورده میشه و موفقیت درست چند قدمیته، فقط لازمه با حضور قلب سوره جمعه رو بخونی و به خدا توکل کنی. اشاره کرده که با اشک و دعا میشه دل محبوب رو نرم کرد و پرنده وصال رو به دام آورد، یعنی امید به رسیدن به خواسته‌ات زنده‌ست. تأکید کرده موفقیت همراهته، نگرانی بی‌مورد داری، فقط باید ولخرجی رو کم کنی و به خواهر و برادر توجه بیشتری نشون بدی. خبر خوشی هم از مسافر می‌رسه.  یه نکته اخلاقی هم داده: کسی که فکر می‌کنه مستقل و خودرأیه، در واقع دنباله‌روه؛ برنده کسیه که تصمیم‌هاش رو با مشورت و عقل می‌گیره. پس تو هم باید همین راه رو بری.  حضرت علی (ع) هم یادآوری کرده که لحظه‌های شادی فرصت هستن، باید ازشون برای خوشبختی استفاده کنی. می‌گه کارها بر وفق مراد پیش میره، چیزهایی که بی‌خبر بودی روشن میشه، و در زندگی به مقام و مرتبه مادی و معنوی می‌رسی.  در مورد عشق، می‌گه تو به کسی یا چیزی دل بسته‌ای و در خیال باهاش راز و نیاز می‌کنی، ولی اون هنوز از این علاقه خبر نداره. بهتره به شکلی عاقلانه و بدون غرور نشونش بدی تا از واکنش قلبی‌ت آگاه بشه. اون فرد مهربون و باگذشته‌ست، و تو هم دلربا و خوش‌بیانی، پس اگر غرور رو کنار بذاری و با عقل و آرامش جلو بری، می‌تونی به وصال برسی. خلاصه‌اش: آرزوت نزدیکه، موفقیت همراهته، خبر خوشی در راهه، و عشق‌ت هم شدنیه به شرط اینکه غرور رو کنار بذاری و با صبر و عقل جلو بری 🌸

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋