چرا الکی قضاوت میکنی؟... میدونی شما که پیام دادی همزمان چقدر اعلان برای من اومده؟ چطور از بین این هم ...
نه عزیزم من چند بار از شما سوال کردم ولی برام عجیب بود چرا باید بی محلی کنی اصلا بنویس حسی ندارم بهتره تا اینکه هیجا جوابی ندی چون من انقد صفحه بالا پایین کردم هیجا چیزی نگفتی
خوب ببین خیلی واضح داره بهت میگه که دودلی و شک بیمورد داری. اون کسی که توی فکرت هست، آدم زرنگ و چالاکیه و حتی استاد کار خودش محسوب میشه، پس باید مواظب حیلهها و بازیهاش باشی. میگه سفر برات خوبه، خرید مناسب و سودآوره، ولی فروش به صلاح نیست. معاملهای که در ذهن داری انجام میشه، ازدواج عملی خواهد شد و موفقیت علمی و تحصیلی هم همراهته، فقط باید تلاش و کوششت رو بیشتر کنی. یه نکته مهم هم داده: باید درست تواناییها و ناتوانیهای خودت رو بشناسی، چون کسی که از خودش غافل باشه بازندهست. اندیشهای که الان توی سرت داری لازمه، اما زمان اجراش هنوز زوده. باید با مشورت و صبر بذاری برای وقت بهتر. فعلاً موقعیت فعلی رو نگه دار و با زیرکی و آرامش با اون آدم برخورد کن تا امتحانش کنی و مطمئن بشی. کامیابی همراهته و جای نگرانی نیست. در ابیات حافظ هم اشاره شده که تو مدام از باد صبا میخوای خبر محبوب رو بیاره، یعنی دلتنگی و علاقهات روشنه. ولی هشدار داده که یه شخص کوتاهقد و گندمگون با سینهی بلند نسبت به تو و خانوادهات بخل میورزه، پس باید ازش دوری کنی. در خانه هم سختگیری و وسواس زیاد نداشته باش.شخصیتت رو اینطور توصیف کرده: خوشقلب، مهربون، دست و دلباز، ولی گاهی بداخلاق، تودار، خودخور و زودرنج. به قول معروف "گاو شیردهی هستی که لگد هم میزنه" یعنی هم خیلی خوبی میکنی، هم گاهی با اخلاقت دیگران رو میرنجونی. در نهایت میگه تو کسی رو دوست داری و حاضر به ایثار براش هستی، ولی حسودان و نیرنگبازان اطرافت هستن. اگر هوشیار باشی هیچ گزندی بهت نمیرسه. این تردید و دودلی فقط باعث نگرانیت شده، وگرنه اصل رابطه و علاقه وجود داره. خلاصهاش: نیتت شدنیه، ازدواج و موفقیت در راهه، ولی باید صبر و زیرکی داشته باشی. اون آدم هست و علاقهات واقعیست، فقط غرور و شرایط باعث شده جلو نیاد. حسودان اطرافت هستن، پس مراقب باش و با دل روشن و هوشیاری حرکت کن 🌸