2777
2789
عنوان

همسرم سر یه سفر با دوستام قاطی کرد رف رو مخم

| مشاهده متن کامل بحث + 1906 بازدید | 62 پست

حق باشوهرته

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

خیلی کار بدی بود ولی شما ببخشید و جایی که فضای احساسی که فهمیدی میتونی باهاش صحبت کنی بهش بگو تمام دوستات رفتنی هستن و من تا آخر عمر کنارت هستم زن وشوهر مثل لباس هم هستن اگر لکه روی من بشینه تو هم خراب میشی تو پناه من باش نه من رو هل بده من اومدم تاباتو و برای تو باشم این حرفا رو که زدی من ازت ناراحت شدم چون دوست داشتم پشتم رو بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاهمینجاشم ک شوهرت میزاره بااونا مجردی بری خیلی حرفه 

دیگه اینکه توقع داشته باشی بادوس پسراشونم بیاد منطقی نیست 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

خوب تو هم با همسرت برو ببین من باشم یا با پارتنرم میرم اونام با پارتنرشون حالا شوهر یا دوست پسر... ی ...

همسرش زوجی قبول نمیکنه بره. میگه فردا تو. سفر داستان پیش بیاد پای اینام گیره چون خانواده دوستاش از اینکه با دوس پسراشون میرن سفر مطلع نیستن

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

میگه نمیام دردسرن یه موقع چیزی شه خونواده هاشون بفهمن میگن شما که زن و شوهرین چرا با اینا همراهی ک ...

والا نمیدونم چی بگم اخه نمیشه فقط پارتنر تو نباشه همه با پارتنر... 

دخترونه برید پس وگرنه همه با کاپل.... به شوهرتم بگو نگران نباش کسی به ما گیر نمیده واقعا به شما ربطی نداره اخه که بیان بگن شما مسؤلین اینا همه عقل دارن... 

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

همسرش زوجی قبول نمیکنه بره. میگه فردا تو. سفر داستان پیش بیاد پای اینام گیره چون خانواده دوستاش از ا ...

چرا پای اینا گیر باشه؟ به اینا هیچ ربطی نداره واقعا مثلا میخوان بگن چی؟ بگن چرا مسافرت رفتین؟ 😐😐دختر خودشون با پارتنرش رفتن اگه قراره مثلا گیر بدن به بچه خودشون گیر میدن... اینام که زن و شوهر رسمی ان هیچ داستانی درست نمیشه 

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

خانواده منم در جريان نبودناخه براى شما چرا شر بشه مگه اردو بردين كه مسئوليتش با شما باشه

نه

ولی میگه مثلا یه موقع خونواده یکیشون بفهمن یا مثلا مسئله ای به هرحال پیش بیاد،میان میگن شما چرا اوکی بودین زوج نامحرم باهاتون باشه و باید جلوشونو میگرفتین و این حرفا

میگه دردسرن من حوصله ندارم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نهولی میگه مثلا یه موقع خونواده یکیشون بفهمن یا مثلا مسئله ای به هرحال پیش بیاد،میان میگن شما چرا او ...

اصلا چرا شوهرت رو تو این جمعا ببری ؟تو این اوضاع خراب جامعه ؟

رفیق بی کلک مادر

اصلا چرا شوهرت رو تو این جمعا ببری ؟تو این اوضاع خراب جامعه ؟

کاری که نداره

میشناستشون

ولی در کل نمیخواد بیاد

میگه زنونه برین دیگه.دو روز رلشونو نبینن که نفله نمیشن حالا.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

والا نمیدونم چی بگم اخه نمیشه فقط پارتنر تو نباشه همه با پارتنر... دخترونه برید پس وگرنه همه با کاپل ...

این نیاد خب منم نمیرم که😂

حرفش اینه کلا زنونه برین

دوس پسر جاش تو سفر نیس

تاهمینجاشم ک شوهرت میزاره بااونا مجردی بری خیلی حرفه دیگه اینکه توقع داشته باشی بادوس پسراشونم بیاد ...

نه مجردیو که کار نداره

جای بدی که نمیریم

ولی خب خودش نباشه که من با اونا و رلاشون نمیرم

این نیاد خب منم نمیرم که😂حرفش اینه کلا زنونه بریندوس پسر جاش تو سفر نیس

زمستون امسال دیگه ؟

خب دخترونه برید 

کاری ندارماا .ادم بسته ای هم نیستم .میدونم حتی سقط قبل از عقد هم برای خیلی ها نرماله .خب باشه 

اما اگر فرقش یه خطبه اس از سفر به عنوان‌ یه زمان و مکان برای بودن بیشتر با دوس پسراشون استفاده نمیکردن 😁

و بعد از مخالفت تو ،بهت نمیگفتن مارو دارین سرویس میکنین و اینا 

میگفتن تایم باهم بودنمون کمه همو دوست داریم و دوست داریم کنار هم باشیم الانم فرصتش هست تو هم راضیش کن بریم خوش بگذرونیم