2777
2789
عنوان

همسرم سر یه سفر با دوستام قاطی کرد رف رو مخم

| مشاهده متن کامل بحث + 1880 بازدید | 62 پست
چرا پای اینا گیر باشه؟ به اینا هیچ ربطی نداره واقعا مثلا میخوان بگن چی؟ بگن چرا مسافرت رفتین؟ 😐😐دخ ...

میگه ممکنه بگن شما که متاهلین و حالا مثلا موجه حساب میشین چرا جلوشونو نگرفتین یا مثلا به ما نگفتین و...

یعنی میگه مثلا به این چشم نگامون کنن که شما همدست بودین با بچه ما که دوس پسرشو بیاره

بعد حالا دید بدی ممکنه پیدا کنن

میگه زنونه برین بی دردسر

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمستون امسال دیگه ؟خب دخترونه برید کاری ندارماا .ادم بسته ای هم نیستم .میدونم حتی سقط قبل از عقد هم ...

این بیشعوری و زرنگی دوستتو می‌رسونه که تهش به تو توپیده انگار تو میخوای کار غیر عرف انجام بدی 

حالا همین چلغوزای بی مکان باهاشون عقد کنن عمرا بیاد سفر پارتنری راه بندازه 😂

البته جوابشو دادماولی خب رو مخم رفتن

اگه شوهرت میزاشت باهاشون می‌رفتی من که عمرا باچندتا پسر که نسبتی با اون دخترها هم ندارن سفر برم از اول برام کنسله نه که شوهر کنسل کنه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

زمستون امسال دیگه ؟خب دخترونه برید کاری ندارماا .ادم بسته ای هم نیستم .میدونم حتی سقط قبل از عقد هم ...

آره

به خدا قبول نمیکنه اصلا

میگه حالا حتما سفر برن که چی بشه

زنونه برین چه اصراریه پسر و مرد حتما بیاد؟

از اون ورم میدونه اقامتگاه همچین حساسیت نداره رو رفت و آمدای بین اتاقا و شبا،همینو گیر داده

میگه زنونه برین

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بعد نفهمیدم از همسرت ناراحتی یا از دوستت ؟

خیلی به دوستات اعتماد نکن 

کلا خیلی بولدشون نکن تو زندگیت 

نه برای این موضوع ،کلا میگم 

در پس دوستی هاشون یه اهداف خاصی نهفته اس 

یه این جمله جنایی نگاه نکن 

عده کمی میفهمن دوست خوب واقعا نایابه و کم 

آرهبه خدا قبول نمیکنه اصلامیگه حالا حتما سفر برن که چی بشهزنونه برین چه اصراریه پسر و مرد حتما بیاد؟ ...

خب مگه ضرری به شما میرسونن ؟.

باهم نهایتش حال میکنن دیگه 

از این فراتر باید بره ؟چیز بدی باید بشه ؟

من بودم نمیرفتم چون دلایل همسرت منطقی هست .

و دوستتم پررویی کرده 

و من یکی دوست ندارم بلبل درازی کنم برای همسرم 

بخاطر  دوستم 

میگه ممکنه بگن شما که متاهلین و حالا مثلا موجه حساب میشین چرا جلوشونو نگرفتین یا مثلا به ما نگفتین و ...

نمیدونم به توافق برسین در کل ربطی نداره به شما و برا شما دردسر نمیشه واقعا هر چی پاسخگوی کار خودشه.. 

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

این نیاد خب منم نمیرم که😂 حرفش اینه کلا زنونه برین دوس پسر جاش تو سفر نیس

خوب هر کسی شبک زندگی داره اونا یک مدلن شمام یک مدل اگه نمیشه کلا باهم نرین سفر بهتره چون به مشکل بر میخورین... 

بی حرف می روید‌ کلام 🙂🤝🌱

پیام اول  منو بخون و حرف دوستت رو باهاش مقایسه کن 

دوستت یه ادم بیشخصیت و بیشعوره 

خودتم میدونی قطعا بار اولش نیست 

و خودتم میدونی این اصلا دوست نیست 

من یکی به کسی اجازه نمیدم راجع به خودم و همسرم اینطوری صحبت کنه 

اونم زمانی که خواسته اون نامعقول و غیر قانونیه 

اگه فقط دوستاش رو دوست داره و لوکیشن رو میتونه دخترونه بره و سفر با جناب عظیم الشان دوست پسر رو بعدا بره 

ولی میدونه نمیتونه همچین کاریو انقد ازادانه کنه 

و زبون درازش کوتاه 

میاد به تو میپره 

اگه شوهرت میزاشت باهاشون می‌رفتی من که عمرا باچندتا پسر که نسبتی با اون دخترها هم ندارن سفر برم از ا ...

نه واقعیتش

بهم خوش نمیگذشت

کلا سفر زنونه بهم حال میداد نه کاپلی

چون آدم همسرشو به قد کافی میبینه دیگه

جمع زنونه اس که جذابه😂

نمیدونم به توافق برسین در کل ربطی نداره به شما و برا شما دردسر نمیشه واقعا هر چی پاسخگوی کار خودشه..

واقعیتش خونواده یکیشون یه مقدار این مدلی ان که پتانسیل گیر دادنو دارن

مثلا من خودم عروسیم مشهد بود

اینو که دعوت کردم مامانش گیر بود و حتی به مامان من زنگ میزد که بپرسه دخترش در چه حاله

یعنی تا حدی مطمئنم که اگه اینا بیان سفر مامانش یا باباش ما رو مسئول میدونن و میگن عه،شما همدستی کردی با دختر من؟

همسرمم میشناستشون

سر همین میگه نمیخوام دردسر ماها میشه

بعد نفهمیدم از همسرت ناراحتی یا از دوستت ؟خیلی به دوستات اعتماد نکن کلا خیلی بولدشون نکن تو زندگیت ن ...

از همه😂

خب مگه ضرری به شما میرسونن ؟.باهم نهایتش حال میکنن دیگه از این فراتر باید بره ؟چیز بدی باید بشه ؟من ...

میگه به هرحال مام اونجاییم

چیزی شه از چشم ماهام میبینن

واقعیتش منم منکرش نمیشم چون یکیشون به شدت خونواده گیری داره

ولی خب اگه پسر بیارن که من پانمیشم برم😂

من حسابم رو جمع زنونه بود

زیتون همسرت حق داره دوستات ولنگه بازن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.