2777
2789

ما میخواستیم زمستون یه سفر بریم با دوستامون

سمت جنوب 

تو اقامتگاه

بعد واقعیتش قرار بود دخترونه بریم

بعد دوستام گفتن کاپلی بریم

مسئله اینا اونا دوس پسر دارن و رابطه دارن دور از چشم خونواده ها و از نظر خودشونم کاملا اوکیه،حالا اینش به من ربطی نداره

فقط من و یکی دیگه متاهلیم

همسر منم نپسندید گف دوس پسر واسه چیه میخوان بیارن؟برای ماها مسئولیت داره،یه چیزی بشه پای ما گیره.یهو صد تا صاحاب پیدا میکنن.دخترونه برین،دوس پسرشون نباشه که نمیمیرن.

بعد من محترمانه به اون دوستام گفتم همسر من اوکی نیس اینجوری و منم ترجیح میدم سفر دخترونه باشه،دوستم زنگ زد گف حالا یه شوهر کردی دوتاتون دارین ما رو سرویس میکنین.شوهرت که طرز فکرش مال دهه پنجاهه.فرقتون با ما کلا یه خطبه اس حالا هی قپی میاین.

جدی ما سخت گرفتیم؟

به خدا مریضیم،اینام هی منو حرص میدن با این حرفاشون

به هم ریختم.حس بد گرفتم با حرفاش‌.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دوستات یه تختشون کمه😂

من بودم مجردی هم باهاشون نمیرفتم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کات 

تمام 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

اینم بگم

اقامتگاه با هتل فرق داره

بین اتاقا جابجا شی کار ندارن 

سربسته بگم

بابت این همسرم بیشتر بدش اومد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

راستش هم حق با دوستاته هم شوهرت

اما بیشتر حق با شوهرته چون اولویتت زندگی مشترکه ن روابط دوستانت

اینکه شوهرت اوکیه با دخترایی دوستی ک دوست پسر دارن نشون میده اصلا هم طرز فکرش قدیمی نیست و اتفاقا شوهرت شعور خوبی داره و مسئولیت پذیره

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️