2777
2789

حضرت فاطمه حاجتاتونو بده الهی

میشه برام دعا کنین هرچه زودتر از این ساختمون بریم اثاث کشی کنیم یه جای دیگه تو این ساختمون خیلی اذیت میشیم 

تک تک اعضای خانوادم یه جوری درگیرن بلاخره خسته شدیم به خدا از همسایه های بد تو رو خدا واسم دعا کنین 

منم براتون آیت الکرسی میخونم اگه حاجتی دارین بگین این شبا براتون دعا میکنم 💖🖤

ان شاالله لطفا برای امضای من دعا کنید 🥺💚

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انشاالله به حق حضرت فاطمه قبول شی برات یه عالمه دعا میکنم ❤

مرسی فداتشمممم 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

الهی آمین. إن شاءالله به حق حضرت زهرا سلام الله علیها حاجت دلت برآورده به خیر بشه و مشکلاتتون برطرف ...

قربونت برم مهربونم ممنون 

انشاالله حضرت فاطمه پایین برگه آرزوهاتو امضا کنه الهی به هرچی میخوای برسی برات دعا میکنم 

برات صلوات فرستادم .اسمم فاطمه شفیعی به نیت اینکه فرهنگیان قبول شم .خواهرم سعیده این ماه آی یو افش م ...

مرسی عزیزم انشاالله فرهنگیان قبول شی خواهر موقق باشه و پسرت همیشه سالم و سلامت باشه