2777
2789
عنوان

انشاالله به حق همین فاطمیه همه به حاجتاشون برسن 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان اگه میشه تاپیک منم بیاید♥️

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

۲۵سالمه انقدر پاک و با شرافت زندگی کردم که برای هرکسی که دعای خیر کردم ردخور نداشته 

در مقابل کسی هم به ناحق بیاد اذیتم کنه نفرینم هم خودش هم خانواده اش رو به خاک سیاه میشونه امشب یه کاربر به من توهین کرد ک اصلا جوابش رو ندادم اما امیدورام به قران و حضرت زهرا که جواب تمام تهمت و توهین هاش رو به حق حضرت زهرا بگیره توهین و تهمت هایی که قلب رو سوراخ میکنه 

ولی من خدایی دارم بزرگ تر از حد تصور .

استارتر برات دعا میکنم خیلی دختر پاک و با شرافت زندگی کردم مطمئن باش دعات قبول میشه امشب🫂🦋❤️

الهی آمین

(دوستان امشب هرچقدر که برای خودتون دعا میکنید برای بقیه هم حتما دعا کنید که دعای دسته جمعی و درحق دیگران خیلی گیراست)

التماس دعا

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

۲۵سالمه انقدر پاک و با شرافت زندگی کردم که برای هرکسی که دعای خیر کردم ردخور نداشته در مقابل کسی هم ...

باعث افتخارمه که اومدی تو تاپیکم عزیزم ممنونم الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده امیدوارم هیچ وقت چشم نخوری از  پاک بودنت ماشاالله به این همه نجابت 

برات دعا میکنم انشاالله به حق حضرت فاطمه به همه خواسته هات برسی و همیشه خوشحال باشی 

مرسی که برام دعا کردی 

باعث افتخارمه که اومدی تو تاپیکم عزیزم ممنونم الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده امیدوارم هیچ وقت چشم ن ...

قربونت برم وظیفم هست که برای دوستای عزیزم دعای خیر کنم خوشبخت ترین بشی❤️🫂

به نیت سلامتی و ازدواجمبراتون صلوات فرستادم گلم انشاالله یه جای خوب پیدا کنبن و غرق در آرامش باشین🌹

ممنونم عزیزم انشاالله حضرت فاطمه ضامن سلامتیت و خوشبختیت باشه انشاالله یه ازدواج موفق و عالی در پیش داشته باشی و همیشه خوشحال باشی مرسی عزیزم

قربونت برم وظیفم هست که برای دوستای عزیزم دعای خیر کنم خوشبخت ترین بشی❤️🫂

خدانکنه 

از مهربونیو لطفته عزیزم که برای بقیه دعای خیر میکنی انشاالله که نتیجه این همه پاک بودنو حتما تو زندگیت میبینی ممنونم گل قشنگم همچنین . در پناه حضرت فاطمه باشی❤

الهی آمین(دوستان امشب هرچقدر که برای خودتون دعا میکنید برای بقیه هم حتما دعا کنید که دعای دسته جمعی ...

ممنونم عزیزم انشاالله خواسته هات برآورده بشن و سلامت و خوشحال باشی