2777
2789

چرا خامه قنادی رو وقتی میزنم نثل خامه فرم گرفه روی کیک های بیرون نمیشه و انقد شله ک یکم اگه بیرون بمونه اب میشه؟؟؟ 

میشه راهنماییم کنید دوستانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بزاری فریز کلا یخ بزنه بعد وقتی میخوای بزنی یه پنج مین بیرون باشه بعد دور تند بزن زود فرم میگره اب شدنش هم بستگی به جوی داره که توش کارمیکنی هست سعی کن پیش گاز نباشه 

مارک خامه ای که میگیری مهمه من خودم مارک عشاق استفاده میکنم  خوب که همش بزنم قشنگ عین خامه های بیرون میشه حتی بهتر و خوش طعم تر

پزشکان معتقدند خوردن الوچه سبز و البالو بدون من اصن مزه نداره🍒🍒صبر کنین منم بیام با هم بخوریم نامردااااا🔫😶
پس برای دکور کیک چیکار کنیم؟

برا دکورش خیلی کارای دیگه هست که میتونی انجام بدی. یکیش گاناشه. یکیش خمیر مارسیپانه. یکیش فوندانته

روی کیک و باید کلا خامه فرم گرفته بزنی و از رو اون روکش کنی

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بچه ها من تونستم خامه دقیقا عین قنادی درست کنم

همین خامه های ممتاز و مخصوص یخ زده ک میگیرید،بذارید به دمای محیط اتاق برسه.زیر ظرف همزنتون یه ظرف بزرگتر پر از یخ های حبه ای بریزید بعد خامه رو بریزید توی همزن و بزنید خیلی زود فرم میگیره

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز