2777
2789
عنوان

اینجا کیا دلشون میخواد بمیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم عزیزمنه طلاق نگرفتم خب من بمیرم شوهرم می‌ره زن میگیره بچه ام میوفته زیر دست اونبعد هم زندگی اون ...

اخه گلم فدات بشم عزیزکم

گناه اون بچه چیه؟

چرا سعی نمیکنی خودت کار کنی مستقل بشی خودت با شی و بچت هوای بچتو داشته باشی

وقتی گفتی میخوام بکشمش بخدا تنم مور مور شد

قضاوتت نمیکنم مشخصا زندگی سختی داری

ولی خب میبینی درست بشو نیست ی راه حل پیدا کن زندگیتو تغییر بده همه چیو بیخیال شو یکم زحمتتو بیشتر کن کمی پول جمع بکنی مستقل بشی

تو مادری این حرفو دیگ نزن عزیز دلم

چ ارزشی؟توکه میخوای بمیری دیگه آبرویی نیست ک بخواد بره

تو که نیستی..

ارزشی نیست ک بخواد حفظ بشه

یا حقی نیست ک بخواد گرفته بشه

ترس داری خود کشی کنی بچت بیفته دست نامادری

اونقدری جربزه نداری بگی خو من تحمل میکنم و سختی میکشم ک بچم در رفاه باشه درمیاری میگی بچمم میکشم؟بعد بت بر میخوره من هفت پشت غریبه چی گفتمو چرا قضاوتت کردمیا اصلا چرا مرزاتو زیر پا گذاشتم؟

وقتی خودت داری به خودت توهین میکنی و زندگیتو ب مسخره بازی گرفتی ،من ک ی غریبم چ انتظاری داری

اصن مرگ تمیز مرگ کثیف مرگ هر گوهی

چ فرقی میکنه مگه تهش مردن نیست؟

انقدی ک ب مردن فک میکنی ب زندگی کردنم فک میکردی حالت این نمیشد 

ب خودت بیا خواهش میکنم

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

بهت حق میدم خط فکریمون خیلی متفاوته

آره من به زندگی کردن معتقدم

و تو به مردن

فرقمون اینه ..

بدرود

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

نه گفتم شاید کسی پلن خوبی داشته باشه بهم بگهآخه من بچمم هست اونم باید بکشمنمیتونم بذارم بیوفته زیر د ...

به بچه تون رحم کنین! این دنیا نهایت 90 سال عمر کنین ولی با کشتن خودتون و بچه تون عذاب ابدی رو برای خودتون میخرین

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

منم دلم میخواد خانوادگی بمیریم ولی در حد فکره

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

عزیزدلم حتما شرایط خیلی سخت و پیچیده ایی دارید شما و حق دارین برای زندگیتون تصمیم بگیرین منم روزی مثل شما بودم و انجامش هم دادم با پسر کوچیکم ولی زنده موندم والان چقدر خوشحالم که هستیم و فهمیدم در همیشه رو یه پاشنه نمی چرخه یعنی چی نمیگم آسون بود نه نبود ولی گذشت 

اون بچه شاید یکی از خوشبخت ترین آدمای دنیا بشه

به چه حقی میخوای  یه بچه ی بی گناه رو تلف کنی ؟ 

چون مادرشی فکر کردی همچین اجازه ای داری؟!!!!

مگه بچه دار شدن کشکیه که وقتی همه چی گل و بلبله تصمیم می گیرید به دنیا بیاد و بعد که زندگی بهتون فشار اورد بگیرید بکشیدش؟!! اون پر از آرزو و شور زندگیه ....

به جای خوراکی  پول هاتو بده به ویزیت روانشناس 

یه چند وقت با یه روانشناس صحبت کن و همه چیز رو براش تعریف کن 

من دارم برنامه ریزی میکنم می‌خوام خونه ام تمیز باشه مامانم نیاد فحشم بده لباس جدید اینام نمی‌خوام بخ ...

اینا هم خوبه ولی اصلش مهمه یک تو واقعا بتونی از زندگی دل بکنی بری دنیایی که اصلا نمیدونیم چه خبره که این در تناقض با میل به بقا هست که تو انسان گذاشته شده دوم یه راه صد در صدی انتخاب کنی که وسطش پشیمون نشی مثلا یکی از فامیلامون نمیدونم چقدر قرص اعصاب خورده الان چند ساله زندگی نباتیه پوشکش میکنن اینجوری نشه.

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...