ربکا0202 مدیر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4264 عنوان اینجا کیا دلشون میخواد بمیرن | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 50 پست من که زندگیم درست بشو نیست ینی تا صد سالگی هم عمر کنم همین عنه بخاطر همین قصد دارم بمیرم روشش رو هنوز تصمیم نگرفتم چون ممکنه خطا داشته باشه ناقص بشم با این آدما بیشتر زجر میکشمکسی هست اونم بخواد بمیره؟ آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!! 1404/09/02 | 13:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ربکا0202 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4264 اخه گلم فدات بشم عزیزکمگناه اون بچه چیه؟چرا سعی نمیکنی خودت کار کنی مستقل بشی خودت با شی و بچت هوای ... از طلاق منظورته؟نه عزیزم ب هر صورت این بچه یا میشه توپ فوتبال بین منو پدرش یا میشه زیر دست ناپدری یا نامادری یا ک بدون پدر یا مادر میشه مورد ترحم یا تنفر بقیه میشه چون یک موجود اضافی تلقی میشه آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
ربکا0202 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4264 چ ارزشی؟توکه میخوای بمیری دیگه آبرویی نیست ک بخواد برهتو که نیستی..ارزشی نیست ک بخواد حفظ بشهیا حقی ... عزیزم منی که انقدر روش فک کردم ینی به زندگی هم همینقدر زیاد و حتی بیشتر فکر کردمنیازی نیست بگی به خودت بیا چون اگه نوشته هامو بخونی میدونی در صحت عقل و سلامتم و به همه چی فکر کردممن نمیتونم یک تنه همه چی رو تحمل کنم زندگی درام تخیلی نیستواقعیه آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
ربکا0202 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4264 اون بچه شاید یکی از خوشبخت ترین آدمای دنیا بشه به چه حقی میخوای یه بچه ی بی گناه رو تلف کنی ؟ چون م ... صحبت کردم عزیزم مشکل روحی ندارم ک آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
ربکا0202 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4264 اینا هم خوبه ولی اصلش مهمه یک تو واقعا بتونی از زندگی دل بکنی بری دنیایی که اصلا نمیدونیم چه خبره که ... دقیقا به همین فک کردم وقتی سلامتم و این محیط و آدما قابل تحمل نیستن دیگه فک کن ناقص بشم آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!
موـخرماییformer عضویت: 1404/02/01 تعداد پست: 1607 از طلاق منظورته؟نه عزیزم ب هر صورت این بچه یا میشه توپ فوتبال بین منو پدرش یا میشه زیر دست ناپدری یا ... نهمیتونی بچرو به جا مهریت بگیری ببری بزرگش کنی خودت
ربکا0202 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/26 تعداد پست: 4264 نهمیتونی بچرو به جا مهریت بگیری ببری بزرگش کنی خودت جواب همینو هم دادم عزیزم آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمیدونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!