2777
2789

من که دارم یائسه میشم ولی دکتر بهم قرص بلاکیپ داده، عصاره گل مغربی و ویتامین ای هست

برای کاهش پی ام اس 

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
واسه من ده روز میکشه،به شدت غمگین و افسرده میشم،همش گریه میکنم،به شدت حساس میشم و دلم خیلی سریع میشک ...

منم گیر اصلیم فقط رو‌شوهرمه،در صورتی که طفلکی هیییچ ایرادی نداره،این ماه بدتر شدم از نظر روحی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
من که دارم یائسه میشم ولی دکتر بهم قرص بلاکیپ داده، عصاره گل مغربی و ویتامین ای هستبرای کاهش پی ام ا ...

خدا خیرتون بده که معرفی کردین شاید درمان مشکل خیلی ها باشه❤️👏

درد بدیه،من پنج ماهه ویتاگنوس میخورم میگن علایم پی ام اس‌‌‌ رو‌هم کمتر می‌کنه ولی مال من که درد سینه ...

منم درد سینه رو به شدت دارم،گاهی حتی شبا نمیتونم بخوابم،یا پسرم بیاد بغلم نمیتونم بغلش کنم از درد سینه

منم گیر اصلیم فقط رو‌شوهرمه،در صورتی که طفلکی هیییچ ایرادی نداره،این ماه بدتر شدم از نظر روحی

حالا من و تصور کن تو روزای عادی هم با شوهرم مشکل داریم،دیگه تو اون روزا چی میکشم،

شوهرمم که اصصصلا سره سوزنی هم درک نداره،بدتر با کاراس و رفتاراش شکنجه ام میکنه و اون از منم بدتر میشه

درد بدیه،من پنج ماهه ویتاگنوس میخورم میگن علایم پی ام اس‌‌‌ رو‌هم کمتر می‌کنه ولی مال من که درد سینه ...

دقیقا

سینه ادم به بزرگترین حالت خودش میرسه و درد میکنه و سنگینه . من با اینکه سایز سینه هام کمه باز هم نزدیک پریودی یکم تند راه برم سینه هام درد میگیره

کمر و پاهام بی تابی میکنه 

صورتم جوش میزنه 

افکارم خیلی منفی اندیشه انگار به همه چی باید برسم

و میلم به خواب به شدت زیاد میشه 

ارزو های بزرگ ، 

علایمتون چط.ریه

علائم یائسگی که پریودم عقب میوفته بدنم گر می گیره،سونو هم گفت تخمدان ها کوچک شده

این قرص هم برای گرگرفتگی و بهبود خلق و خو داده

خیلی لطف کردی عکس گذاشتی و معرفی کردی حتما بدرد خیلی ها میخوره؟گیاهیه؟

نوشته عصاره گل مغربی و ویتامین ای