2777
2789
منم دقیق همین طورم،مخصوصا حساسیت زیاد روی شوهرم پیدا میکنم همش بهش میگم نگام نکن،طفلک😔

آره اون تایم خیلی بحث میکنیم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

5روز قبل از شروع سر و کلش پیدا میشه و تا آخرین روز دست از همراهی باهام بر نمیداره کلا اعتقاد خاصی به وفاداری داره 😅

با کوچکترین بهونه گریه میکنم، عصبی میشم جوری که همسرم جرات نمیکنه اون تایم باهام کل کل کنه ، کلا دلم تنهایی میخواد ، هوس های غذایی زیادی دارم ،پادرد و کمردرد شدید ،

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

من هیچوقت نتونستم علائم پی ام اس و تخمک گذاریمو پیدا کنم اخلاق بهم ریختم اصلا شبیه سایتا نیست من چن ...

ویتامین ای ۴۰۰ خارجی بگیر بخور

درد سینه رو کمتر میکنه

مثلا دائم یک روز درمیون بخور

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

من اون تایم اصلا دوست ندارم بهش نگاه کنم مخصوصا اگه ریشش رو کلا تیغ بزنه که وایییییی دیگه اصلا چشم د ...

😂😂😂

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

کسی نمیدونه دارویی درمانی علاجی چیزی براش نیست خب؟نمیشه اینطوری که،خیلی اذیت میشیم

دمنوش بابونه و اسطخودوس

مکمل منیزیم و ب ۶

ویتامین ای

ورزش

پرهیز از شکر 

من با اینا بهتر شدم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

همیشه همینطوری میشی یا گاهی از دوره ها؟

از اولین بار همین بودم هنوزم ادامه داره 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰                              زود بود برای رفتنت دلبر مامان 🖤

واسه من ده روز میکشه،

به شدت غمگین و افسرده میشم،همش گریه میکنم،به شدت حساس میشم و دلم خیلی سریع میشکنه

هر ماه تو اون تایم تصمیم قطعی میگیرم بچه ام ۲۰ سالش شد از شوهرم جدا بشم،عصبی و پرخاسگرو بی حوصله هم میشم

میخورم حتما نمیدونستم چیزی هست که ادمو از درد سینه نجات بده

درد بدیه،من پنج ماهه ویتاگنوس میخورم میگن علایم پی ام اس‌‌‌ رو‌هم کمتر می‌کنه ولی مال من که درد سینه همیشه جزو علایم اصلی شروع قاعدگیمه