2777
2789

چیکار کنم ؟ قبلش ترس دارم  البته تازه شروع کردم

کسی بوده اولش ترسو بوده یکم ولی بعدش حسابی حرفه ای شده باشه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره من انقدر ترسو بودم الان حرفه ای خواهرم از من دو برابر حرفه ای تر کسی رو دسش نیست حتی مردا نمیتون ...

خب چی شد که اینجوری شدین،؟ چقد طول کشید عزیزم که ماهر شدی کاملا ؟

اره بابا من حتی نمیتونستم بزاق ترشح کنه دهنم خشک خشک تا ریه هام چقدر قلبممیزد 

الاننم با گدشت چندسال بازم یه ذره اون استرس مونده ها روم ولی اگه بتونی تو ترافیک سربالا مهارت پیدا کنی دیگه هیچ ترسی نداری

اره بابا من حتی نمیتونستم بزاق ترشح کنه دهنم خشک خشک تا ریه هام چقدر قلبممیزد الاننم با گدشت چندسال ...

😅م در حد تو نیستم الان 

البته ساعت خلوت میرم ولی خب چند بار خاموش کرددددم از خودم نا امید شدم.دنده معکوسم هم قوی نیس خیلی

چندساله

من چند ساله؟ یکی دوماهه شروع کردم تنهایی میرم بیرون .حدودا ۱۰ باری میشه تنهایی رفتم در حد نیم ساعت

نه

نه من خوشبختانه غلبه کردم و میشینم تنهایی تو ساعتای خلوت .ولی دلم میخواد بدون اشتباه باشم و مسلط کاملا

چهار پنج ماهه اینجوری شدم ترسم کامل ریخت همههه اوایل خیلیییی میترسن به مرور حرفه ای میشن

ینی هرروز میرفتی بیرون تو اون پنج ماه؟ من توقع دارم یه ماهه مسلط شم و تا عید کاملا نترس و ماهر😁

من چند ساله؟ یکی دوماهه شروع کردم تنهایی میرم بیرون .حدودا ۱۰ باری میشه تنهایی رفتم در حد نیم ساعت

برای شروع خوبه تو سربالایی تمرین کن 

دنده عقب رو از رو اینه میری یا سرتو برمیگردونی

ینی هرروز میرفتی بیرون تو اون پنج ماه؟ من توقع دارم یه ماهه مسلط شم و تا عید کاملا نترس و ماهر😁

چهار پنج ماهه حرفه ای شدم وگرنه که ترسم کلا بعد یک. ماه ریخت تا عید برات کاملا عادی میشه زودترم عادی میشه