2777
2789
عنوان

خانومای زرنگ و باهوش بیان

778 بازدید | 25 پست

عروسی ما یه موضوعی پیش اومد یکی از فامیلای شوهرم حرف مفت زد مامانم هم درستش کرد.

خانواده شوهرم ناراحت شده بودن که چرا اونجوری گفتین به فامیلمون 

خلاصه شوهرم ۱روز قهر بود بامن که چرا تو و مامانت اونجوری گفتین ابرومون رفته میگن چه خانواده زنش فلانن

درحالی که فامیلشونو باید درست میکردن

بعداز۱روز اشتی کرد روز بعد رفت خونه مامانش اومد خونه بامن دعوا گرفت دوباره که چرا مامانت فلان حرفو زده

فهمیدم دوباره حرف تازه ای مادرش از بحث بین مامانمو فامیلشون براش تعریف کرده و کفری اومده خونه.

منم زنگ زدم به مادرشوهرم گفتم خبرچین و دعوا درست کن و قطع کردم

حالا خانوم ناراحته توقع داشت من زنگ بزنم از دلش دربیارم شوهرم هرکار کرد زنگ نزدم.

حالا دیشب با مامانش حرف میزدن گفت میایم فردا خونتون

موندم چی کار کنم؟برم؟نرم؟

به شوهرم چی بگم؟

توروخدا راهنمایی 

خدایا خودت هوامو داشته باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرتو رو درست کن ک دهن بینه وگرنه این حرفا تو همه فامیل پیش میاد 

باید کم کم درست شه الان اول جدا شدن از خانوادش

کف پاشونم لیس میزنه

اخه حالا مادر شوهرت هر چی گفته چرا بهش زنگ زدی دختر خوب؟  خانوما تو رو خدا به دیگران نفهمونید که تونستن باعث دعوای بین شما و همسرتون بشن. هر چی هست تو 4 دیواری خودتون تمومش کنین

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
ببین برو ولی سرد و سنگین. اگر حرف باز شد رک بگو حرفتو

بیشتر همین قصدو دارم ولی حسم میگه شوهرم برمیگرده میگه قیافتو درست کن خوب برخورد کن باهاشون

اخه حالا مادر شوهرت هر چی گفته چرا بهش زنگ زدی دختر خوب؟  خانوما تو رو خدا به دیگران نفهمونید ک ...

خیلی کفری بودم از دستش 

پرروعه زنیکه

میخوام رفتاری کنم که دمش کوتاه شه

من به شخصه با زبونم هرچی خواستم تا الان به دست اوردم تو خونواده شوهرم در صورتی که هرکسی شوهرمو میبینه میگه چطور داری زندگی میکنی چون خیلی قلدره عزیزم زبونت فقط با حرف 

منم مادرشوهرم یه حرفی درباره بحث با مامانم گفت منم دهنشو گل گرفتم.بعدشم بی محلی و سرسنگین.تا درست شد.الان اسم خانوادمو میخواد بیاره وضو میگیره

عاشق خودمم...بوس بوس
اخه حالا مادر شوهرت هر چی گفته چرا بهش زنگ زدی دختر خوب؟  خانوما تو رو خدا به دیگران نفهمونید ک ...

شمعدونی یادته ۵روز عقب انداختم فکر میکردم حاملم 

از شدت استرس و فشار عصبی اونجوری شده بودم

خیلی کفری بودم از دستش  پرروعه زنیکه میخوام رفتاری کنم که دمش کوتاه شه

مطمئن باش عزیزم اون به اصطلاح شما دمش کوتاه نمی شه بلکه زندگی شما خراب میشه و حرمتت پیش همسرت کم میشه

عزیز دل من در شان یک خانوم با وقار نیست که دهن به دهن کسی بذاره و یا صداش رو بلند کنه

شما مثل ملکه رفتار کن بقیه هم حد خودشونو می فهمن

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
من به شخصه با زبونم هرچی خواستم تا الان به دست اوردم تو خونواده شوهرم در صورتی که هرکسی شوهرمو میبین ...

یعنی تواین موقعیت بودی چیکار میکردی

چی میگفتی؟

شمعدونی یادته ۵روز عقب انداختم فکر میکردم حاملم  از شدت استرس و فشار عصبی اونجوری شده بودم

اخی. اره یادم افتاد. ببین داری دستی دستی زندگیتو خراب می کنی. نکن عزیز دلم

ببین اول شوهرتو بکش سمت خودت یه جوری رفتار کن که به خاطر اون از همه میگذری اینو فقط وانمود کن چون قرار نیست از کسی بگذری و دوستداشتن هرکس جای خودشه ، با منطق و زبون نرم بهش بگو خوب قربونت بشم اگه بیای تو خونه مامانم و با برادرم یا پدرم دعوات بشه من طرف اونا رو بگیرم چه حسی داری چقد دلت از خانومت میشکنه خوب منم همینطورم توقع دارم بین منو مادرت قضاوتت جوری باشه که پشت خانومتو بگیری مگه غیر از اینه که جز تو کسیو ندارم الان دیگ خونواده من تو هستی ، بعد که از خونه مامانت اومدیم خونه اگر من مقصر بودم سراپا گوشم و حاضرم تو خونه خودمون بین خودمون دوتا با قهر یا هر چیزی که واقعا دلت میاد تنبیهم کنی البته به شرط اینکه دلت بیاد تنبیهم کنی  ببین فقط با دلبری ، بخدا با لجبازی زندگیتو به باد میدی