2777
2789
عنوان

خانومای زرنگ و باهوش بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 25 پست
الان چیکار کنم؟

قربونت برم من 13 ساله ازدواج کردم . حاصل تجربه ام رو میگم

هیچوقت به خاطر حرف کسی دیگه زندگی خودت و شوهرت رو خراب نکن جونم

ازین گوش بشنو ازون گوش در کن. دیگران هم کم کم ببینن نمی تونن روت اثر بذارن بی خیال می شن

شما مثل خانوما رفتار کن. اصلا جلوی شوهرت بد کسی رو نگو. غیبت نکن. غر نزن و فقط به روابط دو نفره خودتون فکر کن. ببین در عرض مدت کوتاه چه جوری زندگیت عوض میشه. 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی کفری بودم از دستش  پرروعه زنیکه میخوام رفتاری کنم که دمش کوتاه شه

دمش کوتاه نمیشه. زندگی شما خراب میشه. 

عزیزم حتی اگه حق با شما باشه بازم اون مادرشو که سالهای سال براش زحمت کشیده رو رها نمیکنه طرف شما رو بگیره!

سیاست اینه که سکوت کنی و اصلا باهاشون بحث نکن و هیچی رو به روشون نیار. حتی اگر حرفی زدن شما هیچ جوابی بهشون نده و واکنش قهر و تو قیافه بودنو نداشته باش.

ببین الان زور مادرشوهرت بیشتره چون شوهرت طرفدار اونه پس به هیچ وجه با مادرش در نیوفت و حتی ازش پیش شوهرت گله نکن و بدگویی نکن. اگر با مادرشوهرت دربیوفتی زندگیت سر همین مسائل پیش پا افتاده مث آب خوردن نابود میشه.

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
بنظر من شما اصلا با مادر همسرتون درست صحبت نکردین...اگه زنداداشتون به مامانتون چنین حرف زشتی بزنه شم ...

مامان من اگه باعث دعوابین اونا بشه حقو ب زنداداشم میدم

خدایا خودت هوامو داشته باش
خیلی کفری بودم از دستش  پرروعه زنیکه میخوام رفتاری کنم که دمش کوتاه شه

باسکوت و کم محلی کوتاه میشه با زبان خودتم اذیت میشی خودتو بزن به منگلی در عوض شوهرتو شیر کن 

مامان من اگه باعث دعوابین اونا بشه حقو ب زنداداشم میدم

من نمیگم کار این مادر درست بوده یا غلط ولی رفتار شما هم ابدا شایسته ی یک مادر نیست خبرچین اخهههه یه عمر پسر بزرگ کنی اخر زنش سر هیچی بیاد بهت بگه خبرچین 😐البته نظرات متفاوته من فقط نظرمو گفتم امیدوارم ناراحت نشین

باسکوت و کم محلی کوتاه میشه با زبان خودتم اذیت میشی خودتو بزن به منگلی در عوض شوهرتو شیر کن 

🤣🤣🤣یعنی چی خودمو بزنم به منگلی؟چجوریه منگلی؟

خدایا خودت هوامو داشته باش
ینی برم عادی باشم😐

بله عزیزم. خیلی عادی رفتار کن. تازه لبخند هم بزن. نذار دیگرون حتی مادرش بفهمه که چجوری میتونه حرصتو در بیاره. نشون بده این حرفای خاله زنکی اصلا برات مهم نیست. صدبرابر بدترشم بگن بازم برات مهم نیست. اینجوری نقطه ضعف دستشون نمیدی و دست از سرت برمیدارن.

درمورد اون موضوع هم صحبت نکن. اگر هم مادرش حرفشو پیش کشید با خونسردی بگو: ای بابا اون روز از موضوع دیگه ای ناراحت بودم اونجوری گفتم شما ببخشید..... اونوقت از اون به بعد فقط ازشون احترام میبینی نه حرفای بی ارزش؛ چون شما با این رفتارها شخصیت بالای خودتو نشون میدی و ثابت میکنی بخاطر مسائل بیخود باهاشون دهن به دهن نمیشی. بعدش دیگه به پر و پات نمیپیچن چون واکنشی ازت نمیبینن

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤