2777
2789
عنوان

امشب تصمیم گرفتم بخاطر بچه دار شدن قید درس و دانشگاه رو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 77 پست
نمیدونم چرا باور کردنش واسه یه عده آنقدر سخته . درس خوندن برای من مثل نفس کشیدن میمونه . الان هم ک ش ...

اسی میشه بگی چجوری انگیزه درسو داری.من پکیج زبان خریدم صفر تا صدشو .‌.‌ از کیه میخوام بخونم یاد بگیرم هعی امروز فردا میکنم حالم گرفتس از طرفی دوس دارم بخونم 

ایول عالیه😂😂😂

ولی باور کن من دلم به اینم راضی نمیشه . خیلی تحت فشارم احساس میکنم اگه الان تصمیم درستی نگیرم زندگیم از هم میپاشه 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حقوق خوندم . دکتری خوندن تو دانشگاه دولتی یه عزم جزم میخواد و زمان آزاد ۲۴ ساعته .

نشد نداره ادمی که بخواد میشه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
کار خوبی میکنیسنت مناسبهبعدشم میتونی ادامه بدی درست رو، پرستار میتونی بگیری برای بچهببین عزیزم شوهرت ...

آنقدر حساسیت های بیخود داره روی من الان خیلی بهتر شده . اگه ماجرا برعکس بود منو کشته بود تا الان . بدون شک . حالا چرا کار خودش خیانت نیست ؟ دختره ولش کرده رفته شوهر کرده بعد سالها با یه بچه طلاق گرفته دوباره اومده مخ اینو زده . توهین از این بیشتر به شعور من و خودش ک برگرده با یه زن مطلقه ی فلان فلان شده ؟ مگه من چی کم داشتم ؟ بخدا من ماه ها تراپی رفتم تا تونستم به زندگی عادی برگردم واسم آسون نبود اصلا 

تا اینجای داستان زندگیت با تجربه زندگی مشترکم بهت بگم هیچ وقت و هیچ وقت بخاطر هیچ مردی حتی شوهرت پی ...

ولی نمیدونم اگه بیشتر از این مقاومت کنم اصلا تا ۴۵ سالگی زندگی مشترکی دارم یا نه ؟

ولی باور کن من دلم به اینم راضی نمیشه . خیلی تحت فشارم احساس میکنم اگه الان تصمیم درستی نگیرم زندگیم ...

هرجور شده دارایی و ازش بگیر و به فکر درمان روح و روانت باش عزیزم بعدا باز میشه درس و به سختی ادامه داد

وای نگار من تورو یادمه میدونی چقدر تاپیک های نگارعاشق رو چک میکردم ببینم در چه حالی یهو دیدم بنده خد ...

اخ نگو ک جیگرم خونه واسه خواهرم و بچه هاش . اونو دیگه کجای دلم بذارم . نمیدونی تو این مدت کم چی سر ما اومد . هنوزم نمیتونم قبول کنم 

منم به خاطر بچم درسو کنار گذاشتم ولی راضیم چون کسی رونداشتم بچمو بسپارم بهش اینطوری آسیب میدید

من بحاطر بچه نهایتا چند سال درس رو میدارم کنار ولی شغلم رو هررررررگز

آنقدر حساسیت های بیخود داره روی من الان خیلی بهتر شده . اگه ماجرا برعکس بود منو کشته بود تا الان . ب ...

اسی منم فهمیدم شوهرم تو گوشیش فیلم میبینه خیلی حالم بده چند ماهه زندگی برام جهنم شده مث روانی شدم شبا از ترس پامیشم چک میکنم

خیانتش با دوست دختر سابقش تا چند حد و چ مدت بوده

چند ماه دوست بودن تلفنی و دو سه بار بیرون رفتن ولی خیانت جنسی نبوده . چند بارم پول داده بهش 

آنقدر حساسیت های بیخود داره روی من الان خیلی بهتر شده . اگه ماجرا برعکس بود منو کشته بود تا الان . ب ...

میدونم چی میگی منظورم این بود عادت زندگیش خیانت نیست هر روز با یه نفر باشه و اینا

نه اینکه بگم بد نبوده خیلی بد بوده ولی پشیمون شد شما هم قبول کردی حالا باید به زندگی ادامه داد دیگه

نمیدونم عزیزم جای تو نیستم ولی چیزی که دارم دور و بر خودم میبینم اینه که زندگی های زیادی درگیر خیانته خوباش شده اونایی که شوهراشون پشیمونن انقدر اوضاع جامعه خرابه

از بالاترین اقشار جامعه هم دارم میبینم اینا رو

میدونی نمیخوام تهمت بزنم دارم چیزی که برداشت کردم رو میگم

شما داری از بچه برای تامین آینده ی خودت و بازسازی زندگی مشترکت استفاده میکنی

خودت باید بدونی با وجود یه پدر خیانتکار و مادر دلخور مطمئنا زندگی اون بچه هیچوقت نرمال نمیشه

چه بسا خیانت دوباره تکرار بشه و این بار فقط خودت نیستی و پای طفل معصومی وسطه که ۱۰۰ درصد رنج و سختی هاش تقصیر توعه

اینکارت اصلا درست نیست و خودخواهانه ست

داری یکی رو وارد دنیا میکنی به بهای دنیا و زندگی مشترک خودت