2777
2789
عنوان

بالاخره بعد شش سال اراده کردم و به قصد طلاق اومدم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 103635 بازدید | 1331 پست
تو چی شدی اخر

خواهرشوهرمنم ۱۳ سالگی عقد کرد و شوهرش عاشقانه دوستش داشت ۳ سال عقد بود و ۹ ماه زندگی مشترک داشتن

شوهرش از همه لحاظ بهترین پسرفامیل بود اینقدر شوهرش محبت میکرد هرچی میخواست میخرید هرکار میگفت میگفت ولی خواهرشوهرم گفت دوسش ندارم و طلاق گرفت در ۲۱سالگی

الان ۳سال میگذره و خواهرشوهرم پشیمونه ولی پسره دیگه برنمیگرده

چند مدت دور باش ازش شاید دلت واسه محبتش تنگ شد

اگه نشد که هیچی طلاق بگیر

درسته، حرفاش کامل نیست نمیش قضاوت کردمنم فقط طبق چیزایی که خودش گفت و از تاپیک قبلیش یادم هست گفتممش ...

اره متاسفانه

باید دقیق تر زندگیش انالیز بشه

امیدوارم واقعی نباشه این تاپیک چون واقعا اعصابم خورد شد

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی اون خسته شد و دور شد و رفت دنبال کسی ک دوسش داشته باشع و من فهمیدم تازه بعد از چندسال ک دوسش دا ...

اخخخخخخ

یعنی شوهر من هم الان حسرت عشق بیپیرایه وسرشار منو میخوره؟!

منم مثل چشمه، محبتم میجوشید براش... خیلی دوستش داشتم. خیلی

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حالا تو بگو همچین خانواده ای چه جوری میخواهد الان اسی رو با یه بچه خوشبخت کنه؟

نمیتونه بخدا نمیتونه

بچه طلاق بودن خیلی سخته خیلی اونم بری خونه مادربزرگ زندگی کنی

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

حرف شما درسته ولی تا قبل اینکه بچه دار میشد.الان اون بچه نیاز به پدر و مادر داره.اسی تصمیم گرفته یه ...

عزیز موضوع این اسی گفته اصلا انتخابی نکرده شما تاپیک و حرف هاش رو کامل نخوندی؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بغضم شکست از غصه نمیدونم چرا کامنتت اشکمو در آورد خیلی دلم پر اندازه دنیا حرف دارم یک ذره از دردمو ب ...

عزیزم همه مون یه جورایی زخم خوردیم میسوزیم میسازیم گلممن عین خواهرت قابل بدونی هستم برا درد دلت چون خودم تک تنها بدبختی کشیدم نه از خانواده شانس آوردم نه همسر. من هستم خواستی صحبت کنی گلم قضاوت نمیکنم ولی وقتی خوندم متوجه شدم تو سن گم چه ستمی بت شد وشما برا خانوادت فداکاری کردی شعورت درکت بالا بوده عزیز دلم همینکه جواب صبوری هات را دیدی خدا را شکر همیشه از خدا برات طلب خیر میکنم غصه نخور گلم ازما بدترم هستن خواستی حرف بزنی هستم همیشه تنت سالم باشه خواهر قشنگم من اونقد بدبختی کشیدم حد حساب نداره بگم کسی باورش نمیشه میگن دروغه منم دوستم رفیقم فقط خداست با خدا حرف میزنم عاقبت بخیر شی گلم

خواهرشوهرمنم ۱۳ سالگی عقد کرد و شوهرش عاشقانه دوستش داشت ۳ سال عقد بود و ۹ ماه زندگی مشترک داشتن شوه ...

از محبت گل ها خار میشوند

خانم سوال منو اینجوری جواب دادید؟بحث بین من و شما به جایی نمیرسه عزیزماین خانومم با این همه مشکلات و ...

شما داری میگی خانم همه راهی میتونه بره به جز زندگی عادی

ایشون تا جایی که من دیدم فقط مشکلش اینه که داره مقایسه میکنه

هر چی دوست داری بگو حرفات بوی عقل نمیده اسی الان داره روی خانواده ای حساب باز میکنه که باعث بدبختیش ...

موضوع این باباش مرده و طبق تاپیک هاش تنها کسیکه حامی شوهرش بود باباش بوده و الان داداشش و مادرش پشتش هستن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

اره درسته ولی همه چی اونجور که ما فکر میکنیم نیست .خانواده شما با اسی فرق دارن نوع تربیت وژنهاتون مت ...

نخیر خانواده من با اسی فرقی ندارن اگه داشتن من بچه طلاق نمیشدم اونا خیلی بلاها سرم اوردن ولی من زیر بار حرف زور نمیرم

من حتی بهش میگفتم برو زن صیغه کن و نمی رفت یعنی اینا واسه من اهرم فشار نمیشه

تا یه جایی اینطوریه و چون فکر میکنی نمیره انقدر محکم میگی برام مهم نیست و اون ولم نمیکنه

بعد طلاقتون که رفت ازدواج کرد و دیدی خوشبخت و راضیه و هرکسی سرش به زندگی خودش گرمه و خودت موندی و حوضت متوجه میشی که چی شده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز