2777
2789
عنوان

امشب تصمیم گرفتم بخاطر بچه دار شدن قید درس و دانشگاه رو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1827 بازدید | 77 پست
اسی میشه بگی چجوری انگیزه درسو داری.من پکیج زبان خریدم صفر تا صدشو .‌.‌ از کیه میخوام بخونم یاد بگیر ...

انگیره چیزی نیست ک یه آدم خارجی بیاد تو وجود تو ایجاد کنه . یه حس درونیه. به اهدافت فکر کن 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم چی میگی منظورم این بود عادت زندگیش خیانت نیست هر روز با یه نفر باشه و اینانه اینکه بگم بد نبو ...

چرا واقعا ☹️ چی میخوان این مردا از زندگی ؟

چند ماه دوست بودن تلفنی و دو سه بار بیرون رفتن ولی خیانت جنسی نبوده . چند بارم پول داده بهش

خب آخرش دلیل ارتباطش چی بود چون در جریان تاپیکاتون و رفتارای عجیب غریب همسرتون بودم

اون رفتارا و اینکه خودش اومد گفت بهتون

میدونی نمیخوام تهمت بزنم دارم چیزی که برداشت کردم رو میگمشما داری از بچه برای تامین آینده ی خودت و ب ...

چقدر خوب گفتی ☹️😭

خب آخرش دلیل ارتباطش چی بود چون در جریان تاپیکاتون و رفتارای عجیب غریب همسرتون بودماون رفتارا و اینک ...

هیچی . ب قول خودش بدمستی . خریت . کنجکاوی . مست بود اومد همه چی رو گفت . بیشتر دربارش‌حرف نزدیم ولی من فکر می کردم شاید خواسته رابطه رو تموم کنه اون دختره تهدید کرده میاد ب من میگه و خودش پیش دستی کرده . دیگه راجع بهش فکر نمی کنم راستش 

با شرط قبول کردم اول این ک بچه رو به هیچ عنوان مهد نمی‌ذارم و تو کارهای بچه بهم کمک میکنه . خودش و م ...

اینکه خیانت کرد و موندی بماند 

اینکه بازم ازش بچه میخوایی بماند 

ولی درک نمیکنم تو و شوهرت قراره بچه بیارید چرا باید شرط کنی مادرش کمک کنه!!؟ 🙄

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
چرا واقعا ☹️ چی میخوان این مردا از زندگی ؟

نمیدونم

فقط مردها نیستن زن ها هم خیلی مقصرن هیچی براشون مهم نیست به هم جنس خودشون هم رحم نمیکنن ارزشی هم برای خودشون به عنوان یک انسان قائل نیستن انقدر زیر پای مردها میشینن تا بلاخره یه گندی میزنن

دیگه تو زندگی خودت که دیدی اون طرف پا پیش گذاشت

تو تجربه نزدیکانمم همین بود حالا اون زن فکر میکنی سطحش پایین بود؟ نه یه پزشک متخصص بود

جامعه ای که پزشک متخصصشم برای خودش ارزش قائل نیست از منشی دکتر چه انتظاری داری

هیچی . ب قول خودش بدمستی . خریت . کنجکاوی . مست بود اومد همه چی رو گفت . بیشتر دربارش‌حرف نزدیم ولی ...

آهان راستی

بزرگترین تضمین زندگیت شاید همین باشه که شوهرت اون مشروب کوفتی رو بذاره کنار خیلی بده و نحسیش زندگی آدم رو میگیره

اینکه خیانت کرد و موندی بماند اینکه بازم ازش بچه میخوایی بماند ولی درک نمیکنم تو و شوهرت قراره بچه ب ...

شرایط رفتن به خونه پدری نداشتم و طلاق گرفتن و رها کردن این زندگی که با سختی ساخته بودمش کار راحتی نبود . کفه ترازوی کارای خوبش آنقدر سنگین بود ک راضی بشم یه فرصت بهش بدم

من شرط نکردم مادرش کمک کنه گفتم وقتایی ک میرم سرکار بچه رو مهد نمی‌ذارم چون هیچ اطمینانی به مهد ندارم باید خودش نگه داره . قبول کرد گفت مامانمم کمک میکنه .

من سرکار میرم ظهر مستقیم میرم خونه مادرشوهرم ناهار . شوهرم و برادرشم از سرکار میان اونجا ناهار میخوریم می‌آییم خونه . 

نمیدونمفقط مردها نیستن زن ها هم خیلی مقصرن هیچی براشون مهم نیست به هم جنس خودشون هم رحم نمیکنن ارزشی ...

اون دختره ک فقط اومده بود شوهر منو تیغ بزنه بره موفقم شد . خیلیا دنبال همچین فرصتایی می‌گردن.  پسر پولدار پیدا کنن یه مدت بچاپن برن سراغ گزینه بعدی 

آهان راستیبزرگترین تضمین زندگیت شاید همین باشه که شوهرت اون مشروب کوفتی رو بذاره کنار خیلی بده و نحس ...

تنها کاری ک نتونستم تو این چند سال زندگی مشترک انجام بدم ترک دادن این زهرمار بوده 🫤

اون دختره ک فقط اومده بود شوهر منو تیغ بزنه بره موفقم شد . خیلیا دنبال همچین فرصتایی می‌گردن. پسر پ ...

آره یه علت  همینه خیلی از خانما خرج قر و فرشونو ازین راه درمیارن حالا اونایی که پول ندارن بیشتر پول براشون مهمه

یکیم همه چی داره اعم از پول و قیافه و مدرک تحصیلی و شغل فقط یه شوهر دهن پر کن نداره

به هر حال هر کی با یه دلیلی به خودش اجازه میده تن به هر ذلتی بده ،جامعه ای که پر شده ازین آدما واقعا ترسناکه