2777
2789
عنوان

امشب تصمیم گرفتم بخاطر بچه دار شدن قید درس و دانشگاه رو بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 77 پست
شوهرم خیلی تو خودش بود یه مدت . منم از کارم پشیمون نبودم . تازگیا زمزمه بچه باز شروع شده بود تا چند ...

کار خوبی میکنی

سنت مناسبه

بعدشم میتونی ادامه بدی درست رو، پرستار میتونی بگیری برای بچه

ببین عزیزم شوهرت که کارش خیانت نبوده اشتباه بدی کرده و پشیمونه ، اگه دنبال تضمین هستی هیچی تو این دنیا تضمینی نیست برای هیچ کس

با شرط قبول کردم 

اول این ک بچه رو به هیچ عنوان مهد نمی‌ذارم و تو کارهای بچه بهم کمک میکنه . خودش و مادرش . اینو مطمئنم انجام میده چون الانم نصف بیشتر کارای خونه به عهده شوهرمه و اونقدری ک عاشق بچه است حتما انجامش میده 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو این که خونه ای که الان توش نشستیم و کارگاهی که با برادرشوهرم شریکند و ماشین زیر پاش رو به نام من میکنه . کارگاه ۴ دانگ به اسم شوهرمه . یه وکالت بلاعزل هم میده به من برای کنترل تمام حساب های بانکیش

دو این که خونه ای که الان توش نشستیم و کارگاهی که با برادرشوهرم شریکند و ماشین زیر پاش رو به نام من ...

جالبه انقدر بچه دوسته قبول کرده 

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

سه این که حق طلاق رو میگیرم ازش ک اگه بخواد دوباره کوچکترین خطایی بکنه اقدام کنم . و خودش خیلی خوب میدونه ک این کارو میکنم . چون من جوونی و عمرم رو پای درس خوندن گذاشتم و پوست از سرم کنده شده تا اینجا رسیدم . مجرد بودم تو زیر زمین خونه مادرم خودمو حبس می کردم تو زمستون بخاری روشن نمی کردم ک مبادا هوا گرم بشه من خوابم بگیره . با اون وضعیت درس خوندم تا شدم اینی که الان هستم . و قطعا سر این چیزا با هیچکس تعارف ندارم . تازه ازدواج کرده بودیم داشتم پایان نامه می نوشتم خیلی درگیر بودم با خنده و شوخی گفت من وقتی تورو دیدم دانشجو بودی من زن خانه دار میخواستما . گفتم راه بازه میتونی بری زن خانه دار بگیری چرا فکر کردی بین درس و دانشگاهم و تو ، تورو انتخاب می کنم؟ 

با این ک عاشق بودم و هنوزم هستم 

سه این که حق طلاق رو میگیرم ازش ک اگه بخواد دوباره کوچکترین خطایی بکنه اقدام کنم . و خودش خیلی خوب م ...

درکت میکنم چون خود منم واقعا به درس علاقه دارم و واسش تلاش می‌کنم

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

شرطایی که گذاشتی خیلی خوبه ولی بازهم میتونی درست رو ادامه بدی و دکترا بگیری حتی با وجود بچه.رشتت چیه؟

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بهش نگفتم قبول کردم قطعی . گفتم شرطام این‌است گفت قبوله. منم گفتم فکر میکنم جواب قطعی رو بهت میگم . ولی واقعا حتی این شرطی ک بدون چون و چرا قبول کرد هم منو خوشحال نمیکنه . حالم خوب نیست بچه ها . بخاطر همینه ک دارم با شما مشورت میکنم 

شرطایی که گذاشتی خیلی خوبه ولی بازهم میتونی درست رو ادامه بدی و دکترا بگیری حتی با وجود بچه.رشتت چیه ...

من حقوق خوندم . دکتری خوندن تو دانشگاه دولتی یه عزم جزم میخواد و زمان آزاد ۲۴ ساعته . 

درکت میکنم چون خود منم واقعا به درس علاقه دارم و واسش تلاش می‌کنم

نمیدونم چرا باور کردنش واسه یه عده آنقدر سخته . درس خوندن برای من مثل نفس کشیدن میمونه . الان هم ک شغلم رو دارم واقعا برام مثل بچه ام میمونه . تازه یک سال و خورده ایه ک شاغل شدم لحظه به لحظه ک واسش تلاش کردم  انگار بچمون بزرگش کردم

جالبه انقدر بچه دوسته قبول کرده

مثل دیوونه ها شده این روزا . بعد این ک فهمید سقط کردم خیلی از درون داغون شد ولی تلاش کرد رفتارشون با من تغییر نده چون میدونه بحاطر کاری ک کرده من زبونم درازه و نمیتونه دفاعی بکنه