2777
2789
عنوان

دوبرابر واستون صلوات میفرستم

82 بازدید | 20 پست

جواب آزمایش بابابزرگم اومده

فردا مشخص میشه سرطان داره یانه

خواهش میکنم براش صلوات یا حمد یا هر ذکری خواستین بخونین منم دوبرابر براتون میخونم

واسشون یه سوره یاسین میخونم خداکنه چیزی نباشه

توهم واسه من دعاکن چیزیم نخوندی اشکالی نداره عزیزم

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

پنج تا صلوات فرستادم تو هم برامون دعا کن فقط

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واسشون یه سوره یاسین میخونم خداکنه چیزی نباشهتوهم واسه من دعاکن چیزیم نخوندی اشکالی نداره عزیزم

مرسی عزیزدلم خیلییییی لطف میکنی بهم چقد خوشحالم کردی

هروقت یادم بیفته دعاتون میکنم

۱۰۰تا صلواتم میفرستم

الهی که به تمام آرزوهات برسی و جز آرامش و خوشبختی چیزی تو زندگیت نبینی

ممنون دوست قشنگم الهی که به تمام خواسته های قلبت برسی عزیزم ۱۰تا صلواتم‌میفرستم

❤️

منم برای پدر بزرگتون از ته دل یه حمد قل هوالله خوندم و از خدا خواستم بخاطر دل مهربون تو هم که شده اتفاق بدی براشون نیفته

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

مرسی عزیزدلم خیلییییی لطف میکنی بهم چقد خوشحالم کردیهروقت یادم بیفته دعاتون میکنم۱۰۰تا صلواتم میفرست ...

خواهش میکنم عزیزم 

ان شاءالله خدادلتوشادکنه 

قربونت لطف میکنی منم خیلی ازدعات خوشحال شدم ان شاءالله دوبرابرش به خودت برگرده

من خیلی ازحاجتهاموباسوره یاسین وزیارت عاشورا گرفتم میخونم به نیت سلامتی امام زمان (عج)وهدیه میکنم به چندتاشهید وجد یه بی بی سید توهم دوست داشتی امتحان کن

اگه دوست داشتی خبرسلامتیشون روبهمون بده

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚
خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله خدادلتوشادکنه قربونت لطف میکنی منم خیلی ازدعات خوشحال شدم ان شاءالله دو ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی چشم حتما

انشاا.. فردا با خبر خوش بیام

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی چشم حتما انشاا.. فردا با خبر خوش بیام

قربونت کاری نکردم ایشونم مثل پدربزرگ خودم 

چشمت بی بلا 

به امیدخدا

خدابزرگه هیچیشون نیس

قربونت کاری نکردم ایشونم مثل پدربزرگ خودم چشمت بی بلا به امیدخداخدابزرگه هیچیشون نیس

الهی خدا خانوادتو برات حفظ کنه

آمین عزیزم

انشاا.. این روزای سختمون زودی تموم‌شه

دلم یه شادی بزرگ میخواد

یه خنده از ته دل

الهی خدا خانوادتو برات حفظ کنهآمین عزیزمانشاا.. این روزای سختمون زودی تموم‌شهدلم یه شادی بزرگ میخواد ...

عزیزدلم😍خجالتم میدی 

همچنین خانواده خودت

اگه خدابخوادهیچی جلودارش نیست ان شاءالله که به حق همین روزای عزیز واسه شما خوب خواسته واون خنده ازته دلی که میگی همین فرداباشه 

صدتا صلوات واسه حضرت زینب(س)نذرکن ۹۹تاشوالان بفرست یکیشوبعدجواب آزمایش

یااینکه نذرنمک واسه حضرت زهرا (س)توروزشهادتشون هرتعدادبسته نمک که به دلت بودبده به کسی

عزیزدلم😍خجالتم میدی همچنین خانواده خودتاگه خدابخوادهیچی جلودارش نیست ان شاءالله که به حق همین روزا ...

ممنون عزیزدلم 

چقد حس خوبی میدی شما

واقعا ارتباط با آدمایی مثل شما خیلی دل ادمو شاد میکنه

ممنون از راهنمایی هات

خیلی خیلی خوشحالم کردی

ممنون عزیزدلم چقد حس خوبی میدی شماواقعا ارتباط با آدمایی مثل شما خیلی دل ادمو شاد میکنهممنون از راهن ...

فدات عزیزم خیلی نسبت به من لطف داری 😍😍

خداکنه همیشه دلت شادباشه

خواهش میکنم

میگماچی شد؟اگه دوست داشتی بگو 

همینجوری توفکرتم جوری که صبح رفته بودم روضه پدربزرگت  ازذهنم  بیرون نمیرفتن

فدات عزیزم خیلی نسبت به من لطف داری 😍😍خداکنه همیشه دلت شادباشهخواهش میکنممیگماچی شد؟اگه دوست داشتی ...

سلام عزیزدلم خیلی ممنون که به یادمون بودی عزیزدلم

امروز داییم آزمایشو برد دید امروز دکتر نمیادش

فردام که تعطیله

نمیدونم چرا کارش لنگ میخوره