2777
2789
عنوان

با میل جنسی زیاد چه میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5940 بازدید | 114 پست
نمیخوام سرد بشم واقعاولی الانم دیگ شدتش منو از کار میندازه

به نظر من چون قبلن سرد بودی الان برات خیلی لذتبخشه،ی جورایی انگار تشنه ای،همیشه اینطوری نمیمونه،به تعادل میرسه

تو چه قشنگی😍...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزی سه چهار بار 😐😐😐نمی‌دونم این برا من خیلی غیرطبیعیه..!سعی کن بیشتر سرت شلوغ باشه

بخدا سه تا شغل دارم

پیج دارم

درس میخونم

اصلا وقتی برام نمیمونه

ولی بازم بین کار یهو میره رو مخم

به نظر من چون قبلن سرد بودی الان برات خیلی لذتبخشه،ی جورایی انگار تشنه ای،همیشه اینطوری نمیمونه،به ت ...

قبلا واژینیسموس بودم فکر کنم سه سال تو عذاب بودم تا درمان شدم

شاید تازه دارم درکش میکنم به قول شما

فاز شما چیه که از اون ور بوم افتادی؟؟ یکی بیاد بگه روزی چهار وعده چلو کباب دلم میخواد طبیعیه؟ اتفاقا ...

بله هر چیزی اندازه اش خوبه حالا میان منو قورت میدن حدیث هم داریم زیادی رابطه باعث چه مشکلاتی میشه حالا میان میگن ال بل به نظرم هرچیزی حدود داره به اسم نیاز اینا نمیشه غیر طبیعی بود 

فاز شما چیه که از اون ور بوم افتادی؟؟ یکی بیاد بگه روزی چهار وعده چلو کباب دلم میخواد طبیعیه؟ اتفاقا ...

من نگفتما😂😂😂مشکل نیست فقط باید به تعادل برسه،بعدم لذته دیگه متاهلم هست،چه اشکالی داره

تو چه قشنگی😍...

تو مجردی راحت‌تر میشه تحمل کرد،فقط خداکنه طرف مث خودش باشه وگرنه میشه براش عذاب

کی گفته تو مجردی تحمل کردنش راحته ؟!

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

من نگفتما😂😂😂مشکل نیست فقط باید به تعادل برسه،بعدم لذته دیگه متاهلم هست،چه اشکالی داره

لذت میبرم😂😂😂 منتها الان باید کار کنم دارم به این چیزا فکر میکنم دردم اینه مغزم یکم اروم شه

بخدا سه تا شغل دارمپیج دارمدرس میخونماصلا وقتی برام نمیمونهولی بازم بین کار یهو میره رو مخم

ببین تا فکرت میره سریع حواست را پرت چیز دیگه کن ما که اونقد خسته میشیم وقت فکر کردنم نداریم عین جنازه گاهی با مانتو شلوار خوابم میبره شما تا به ذهنت بیاد سریع پاشو جابجا شو فکر قرض بدهی ها بیفت فکر کنم یادت بره 🥰🥰🥰