2777
2789
عنوان

با میل جنسی زیاد چه میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5940 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلایل احتمالی افزایش میل جنسی

تغییرات هورمونی: نوسان هورمون‌ها (مثلاً در سیکل قاعدگی، بعد از زایمان، یا تغییرات تیروئید) می‌تواند میل جنسی را بالا ببرد.

عوامل روانی: کاهش استرس، احساس نزدیکی بیشتر به همسر، یا حتی تغییرات روحی می‌تواند باعث افزایش میل شود.

داروها یا سبک زندگی: بعضی داروها، مکمل‌ها، یا تغییر در خواب و تغذیه روی میل جنسی اثر می‌گذارند.

مرحله‌ای طبیعی: گاهی بدن وارد دوره‌هایی می‌شود که میل جنسی بیشتر از قبل است و بعد دوباره متعادل می‌شود.

چه زمانی بهتر است به پزشک مراجعه کنی؟

اگر این شدت میل باعث اختلال در کار و زندگی روزمره شده.

اگر همراه با علائم دیگر مثل تغییرات خلقی شدید، بی‌خوابی، یا مشکلات جسمی است.

اگر همسرت احساس فشار یا ناراحتی دارد و این موضوع روی رابطه تأثیر منفی گذاشته.

در کل، افزایش میل جنسی به‌تنهایی بیماری محسوب نمی‌شود، اما چون برایت عجیب و تازه است، مشورت با پزشک زنان یا روان‌پزشک می‌تواند خیال‌ات را راحت کند و اگر دلیل پزشکی وجود داشته باشد، زودتر مشخص شود.

من نگفتم روزی چهار بار میخام،هر چیزی زیادش بده،نگفت بیچاره که روزی چهار بار رابطه داره که،گفت میخاد ...

عزیزم من علمی صحبت میکنم رابطه حداکثر روزی یک بار تازه روزی یک بار هم آسیب میزنه 

مگه من گفتم رابطه بده درباره مشکل اسی صحبت کردم که تغییراتی که تو میل جنسیش به وجود اومده کاملا غیر طبیعیه و نیاز به بررسی پزشکی داره

حسبی الله ❤
عزیزم من علمی صحبت میکنم رابطه حداکثر روزی یک بار تازه روزی یک بار هم آسیب میزنه مگه من گفتم رابطه ب ...

بابااااا ی بارم حتااااا😐😐😬😬😬،ایشون گفتن قبلن مشکل داشتن،خب طبیعیه که الان تازه تجربه‌ش کرده و چقدر لذتبخشه براش،باید اغنا و اشباع بشه تا بتونه به تعادل برسه،به هر صورت خوشحال شدم از همصحبتی با شما🙏🏻

تو چه قشنگی😍...

فضل خدای را که تواند شمار کرد؟

یا کیست آنکه شکر یکی از هزار کرد؟

شکر کدام فضل به جای آورد کسی؟

حیران بماند هر که درین افتکار کرد.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

عزیزم من علمی صحبت میکنم رابطه حداکثر روزی یک بار تازه روزی یک بار هم آسیب میزنه مگه من گفتم رابطه ب ...

بله واقعا همینه همسایه ما گه گفتم کلا بدنش داغون شده سنی نداره ولی عین زنهای ۸۰ ساله شده تازه شوهر سابقش بدتر دندون نداره از ریخت قیافه افتاده البته معتاد هم بوده شاید دلیلش اونم هست ولی منم زیاد خوندم رابطه زیاد بده حتی اعتیاد به رابطه هم بده یادمه خیلی سال قبل یه حاج آقایی به من پیشنهاد صیغه داد گفتم نه میگفت دوتا زن دائم داره چندتا صیغه ای میگفت اعتیاد پیدا کرده خودش میگفت هر روز تعداد بالا رابطه داشته وداره میگه اونقد اعتیاد داره هر زنی ولو با پوشیه حجاب ار کنارش رد بشه ببخشی خودبخود چیز میشه به قول خودش میگفت اشتباه کردم خودش میگفت بعلت نیاز شدید خیلی ها را صیغه کرده میگفت حدود ۳۰۰تا ۴۰۰ از ریخت قیافه هم بنده خدا افتاده بود کچل شده بود کلا ضعیف شده بود کلا هرچیزی نرمال خوبه بدنه ببخشی سیستم هم‌ باشه بهم میریزه 

ولی در عوض لذت دنیا رو تجربه می‌کنه 🤭

با مرد  شرق یا شمال اروپایی لذت داره یا مرد چشم آبی سبز بور که داخل ایران کمن متاسفانه اونم رگ روسی گرجی آذربایجان دارن مثل انزلی اردبیل ،  فکر کن با مرد مشکی دشمالو توصورشم حال بهم زنه حتی 😐😐🤢🤢

بله واقعا همینه همسایه ما گه گفتم کلا بدنش داغون شده سنی نداره ولی عین زنهای ۸۰ ساله شده تازه شوهر س ...

اه حالم از این شیخا بهم میخوره

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد