2777
2789
عنوان

با میل جنسی زیاد چه میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5940 بازدید | 114 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🫣

😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

اگه همسرت پایه‌ت باشه خیلی هم عالیه،فاز اونایی که نسخه میدن واسه سرد شدن چیه واقعن؟اینم ی نیازه مثل ...

فاز شما چیه که از اون ور بوم افتادی؟؟ یکی بیاد بگه روزی چهار وعده چلو کباب دلم میخواد طبیعیه؟ 

اتفاقا مشکل اسی به هیچ عنوان طبیعی نیست 

حسبی الله ❤
فاز شما چیه که از اون ور بوم افتادی؟؟ یکی بیاد بگه روزی چهار وعده چلو کباب دلم میخواد طبیعیه؟ اتفاقا ...

یه مدت ال دی مصرف کردم بعد قطع کردم فکر کنم هورمونام به قول شما بهم ریخته

روزی سه چهار بار 😐😐😐نمی‌دونم این برا من خیلی غیرطبیعیه..!

سعی کن بیشتر سرت شلوغ باشه

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...