2777
2789
عنوان

كيا حقوق نگرفتن؟

248 بازدید | 37 پست

من هنوز نگرفتم همسمم همينطور.فرداشبم عروسي دعوتيم.به مامانمم بايد پول بدم واسه عروسي.قسطمم مونده.از پول جهيزيه هم پول برداشتم با اين جريانات نميتونم جاشو پر كنم.كي گرفته قرض بده؟خخخخ

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
توجون بخواه دریغ نمیکنم؛😎ولی اسم پولونیارکه غیرتی میشم    

جونت سلامت عزيزم.ولي درحال حاضر همون نيازه ك روش غيرت داري.خخخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  شما وضعیتتون بهتره ما حقوق 27 گرفتیم الان هم داریم تموم می کنیم😥😥

گلم گفتم ك واسه قرض شوخي كردم فقط گفتم ببينم كسي هست ك نگرفته باشه يا فقط ما اينطوريم

من پونزده ماه معوقه دارم . هشت ماه ما 95 و شش ماه 96 و فروردین 97   خدایا از بی پولی خسته شدم نمی تونم خونه عوض کنم چون حقوقم بموقع نیست نه می تونم ماشین عوض کنیم دیروز از محل کارم تعطیل شدیم ماشین شوهرم پشت چراغ قرمز خاموش شد و روشن نمی شد خلیییی حرص خوردم و به کارفرمامون نفرین کردم اگه حقوق بدن ماشینمونو  عوض می کردم خدا ازشون نگذره  

دخترم عاشقتم