2777
2789
عنوان

كيا حقوق نگرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 37 پست
من پونزده ماه معوقه دارم . هشت ماه ما 95 و شش ماه 96 و فروردین 97   خدایا از بی پولی خسته شدم ...

ماشالا بدتر از من چ صبري داري خدابزرگه گلم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه  تو دلتون بگین خب برو بگم بهتون کارفرمامون تو تامین اجتماعی آشنا داره و سنواتمونو نمی ده

نه گلم هركي يه جوري گرفتاره تو كار وزندگيش.حتما هم دليلي داره واسه موندنش.نميتونيد شعبه ديگه اي مراجعه كنيد يا شهرستانيد وكلا يه شعبه دارين

خیلی خستم خیلی. از ساعت شش صبح راه می افتیم  و عصر هم تو ترافیک و اینا ساعت شش می رسیم اونم بدو ...

خدا به هممون كمك كنه واقعا.با همسرت همكاري؟

هر جا فکر کنی آشنا داره پول نمیده که نمیده 

خدا ازشون نگذره كارفرماي ما ازترس بيشتر شدن سنواتو به زورم شده ميده ولي حقوق سرجاش نيست اونوقت حساباي ارزيشون توي تركيه و كشوراي ديگه ست 20-30تومننميدن حقوقا رو تسويه كنن وقت نمازم ميشه بدو بدو ميرن وضو ميگيرن ورو به خدا وايميسن.من ك از حقم نميگذرم خدا هم نمازشونو قبول نكنه

برام دعا کنید وام مسکنمون اخر سال اماده میشه ما رو حقوق من حساب کردیم که یک تومن قسط خونه بدم اگه نشه که خیلی بده از طرفی که قیمت خونه تو تهران بالاتر میره برام دعا کنید این روزا عصبی ام عصبی

دخترم عاشقتم
نه منظورم اینه که باز شما امیدتون به گرفتش هست ما گرفتیم تموم شد 

هعيييي خواهر ببينيم كي ميدن اونم يه روزه تموم كنيم واقعا كي تموم ميشه اين بي پوليا

خدا ازشون نگذره كارفرماي ما ازترس بيشتر شدن سنواتو به زورم شده ميده ولي حقوق سرجاش نيست اونوقت حسابا ...

منم می خواستم بگم گفتم بچه ها دعوام میکنن اینام نماز خون شدید هستن تا اذان میدن جلسه رو تعطیل می کنن  و همچنین بلند بلند ا... اکبر می گن ادم بدش میاد از همه چی 

دخترم عاشقتم
برام دعا کنید وام مسکنمون اخر سال اماده میشه ما رو حقوق من حساب کردیم که یک تومن قسط خونه بدم اگه نش ...

خدا بزرگه بهتون كمك ميكنه تا اون موقع شايد خدا زد پس كله كارفرماتون پولاتونو داد.همه بي اعصابيم از همه طرف گره خورديم