شعبه حضوری نداره نرم افزارش رو دانلود کن.کارتش که اومد برات باید هم گردش حسابت خوب باشه هم موجودی حسابت کمتر از سه میلیون نباشه .۳ ماه زمان میبره فک کنم ۲۳ درصده. بار اول تا ده میلیونه مثلا ۸ بذاری فک کنم ۸ وام میده.
خب بار اول تا ده میلیون وام میده.بیشتر وام نمیده فک کنم.حداقل موجودی کارتت تا سه ماه هرروز ده میلیون باشه و هم اینکه با کارتت خرید کن بعد سه ماه گزینه وام خود بخود برات فعال میشه.تو اون قسمت نرم افزار که شارژ میگیری و اینا یه گزینه وام هست.خودش بصورت خودکار بعد سه ماه برات قفلش باز میشه
شهریور و مهر تیک سبز خورده بود آبان نوشته بود درحال جریان تازه نگاه کردم دوباره از آذر نوشته درحال ج ...
از کارتت استفاده کن حتی شارژاتم با همین بخر.برات تیک ماه آخر هم میخوره میگیری وامو ان شاءالله. بازم نمیدونم شاید چون اوله ماهه وام نداده بهت تا وسط ماه صبر کن پیامکش میاد برات
ممنونم عزیزم وایسا. ی لحظه عکس بدم شاید رفته باشه از اول یعنی سه ماه بعدی
نگاه کردم عکستو. متاسفانه آره باید سه ماه دیگ رو پر کنه😮💨.نمیدونم چرا اینجوری شده برات.من وام اول رو راحت گرفتم همه خریدام با همین کارت بود و موجودی حسابمم هر ۳۰ روز ماه کمتر از ۳ تومن نبود.بار اول راحت بود ولی بار دوم مث شما شدم وام برام فعال نمیشه
میانگین موجودیت رو زده یک میلیون و ۶۰۰ هزار.ببین مثلا ده تومن وام میخای حسابت نباید تو این ۹۰ روز کمتر از ده میلیون باشه.وگرنه وام تعلق نمیگیره.به عبارت دیگه هر روز ده میلیون تو کارتت باشه تا سه ماه