به نظرتون این مدل چادر که تو امضام گذاشتم جلب توجه میکنه؟ داشتین از این مدل؟ من تا حالا چادر نداشتم ولی حجاب کلا این شال حجابی ها بهم میان مدل دیگه نمیاد به نظر شما به این فکر میکنم که چی بهم میاد گناهه ؟
هر چی که حس بهتری داری بهشو بپوش ، من خیلی مذهبی نیستم اطلاعی ندارم زینت حساب میشه یا نه
ممنونم عزیزم ولی یکی بهم گفت چادر براق و مثلاً این گلدوزی اینا داشته باشه زینت محسوب میشه ولی خدایی مسلم های کشور های دیگه میبینی مثلاً روسری همشون صورتی آبی هست من سر عبا سورمه ای هم موندم جلب توجه میکنه یا نه ولی کلا خداروشکر صورت خودم زیبا هست با این چادر های سنتی معمولی مثلاً مادر ۴۰ سالم داره منو و سن بالا نشون میده
چادر پوشیده و مناسبی هس عزیزم جلب توجه نمیکنهان شالله حضرت زهرا عاقبت بخیرت کنه
به این که فکر میکنم چه مدل عبا و چادری بهم میاد گناه هست؟ اول از خدا بعد دعای حضرت زهرا هست مطمعنم پیش خدا برام همش دعا میکنه دارم هی به سمت اونا کشیده میشم دیگه از کاشت ناخون اینا خوشم نمیاد دعا کن برم کربلا چادر بزارم یا حداقل عبا بلند وحجاب کامل به همه میخوام بگم امام حسین گفته چون اطرافیانم مذهبی نیستن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به این که فکر میکنم چه مدل عبا و چادری بهم میاد گناه هست؟ اول از خدا بعد دعای حضرت زهرا هست مطمعنم ...
این حرفهایی که بوی توجه وعنایت حضرت زهرا به شما رو میده اونم تو ایام شهادت مادرمون حضرت زهرا یعنی ایشون عنایت خاصی به شما دارن من مطمئنم به شما توجه کردن که شما این مسیر رو انتخاب کردین و حجاب برتر یعنی چادر رو انتخاب کردین حرفتونم کاملا درسته چادر نباید جلب توجه کنه ان شالله ثابت قدم باشید
غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊
این حرفهایی که بوی توجه وعنایت حضرت زهرا به شما رو میده اونم تو ایام شهادت مادرمون حضرت زهرا یعنی ای ...
اره به خدا مادر که باشی بچت بد هم باشه دوسش داری منم بدم ولی اون منو هم دوست داره بمیرم براش ولی خوب این مدلی که انتخاب کردم جلب توجه نمیکنه؟ چون میدونی مدل های دیگه سنم رو میبره بالا انگار خیلی پیر تر معلوم میشم
من بیست سالمه برا سن من حس میکنم اینا خوبه ولی نمیخوام حضرت زهرا به وقت ناراحت کنم خودم صورتم زیبا ...
سلام
این چادر رو زیاد واضح نیست مدلش
من عربی سر میکنم، گشاد هست و خوبه.
شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀