به نظرتون این مدل چادر که تو امضام گذاشتم جلب توجه میکنه؟ داشتین از این مدل؟ من تا حالا چادر نداشتم ولی حجاب کلا این شال حجابی ها بهم میان مدل دیگه نمیاد به نظر شما به این فکر میکنم که چی بهم میاد گناهه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این که از این مدل شالی ها هست نه جلب توجه نمیکنه و خیلی وقته وجود داره جدید نیست
خدارو شکر به نظر شما اینکه من فکر میکنم و برام مهمه چه مدل چادری بهم میاد زشته؟ نباید فک کنم؟ آخه مردم جوری شدن انگار عبا و حجاب کامل داشته باشی بیشتر توجهشون جلب میشه
من بیست سالمه برا سن من حس میکنم اینا خوبه ولی نمیخوام حضرت زهرا به وقت ناراحت کنم خودم صورتم زیبا هست با این مدل شال حجابی ها قشنگ میشه ولی مثلاً با چادر های ساده نه حس میکنم چادر ساده به سن من نمیخوره نظر شما چیه؟
من بیست سالمه برا سن من حس میکنم اینا خوبه ولی نمیخوام حضرت زهرا به وقت ناراحت کنم خودم صورتم زیبا هست با این مدل شال حجابی ها قشنگ میشه ولی مثلاً با چادر های ساده نه حس میکنم چادر ساده به سن من نمیخوره نظر شما چیه؟