اگه همه چیز دختر و پسر تفاهم داشته باشه حتی از نظر مذهبی ولی دختره معتقد سرسخت به نظام الان باشه ولی پسره فقط قبل ازدواج پیج های طرفدار رضا شاه رو داشته ولی اینکه روش حساس باشه و سفت و سخت نباشه بنظرتون ازدواجشون درسته؟ و همدیگه رو هم دوست دارن به خصوص پسره خیلی ابراز عشق می کنه
پسره اصلا ناراحت نمیشه دختره بره راهپیمایی یا به نظام خدمت کنه
نمیدونم دختر خوب بنظر میاد پسندیدی
ولی بچه دار بشید دوست نداری بچه ات شبیه خودت باشه ؟
اینجور محیط ها دوست نداری همسرت کنارت باشه؟
توی دغدغه ها و ناراحتی ها و غربت ها نمیخوای یه دوست توی خونه داسته باشی؟
اگر نه پس هیچی
اگر اره ،بدون بعدش برگشتی نیس
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
عقاید سیاسی هم مهمه مخصوصا اگه طرف متعصب باشه و بخواد بحث کنه یا تو فراخوان ها شرکت کنه من واقعا حوصله مرد سیاسی ندارم حالا با هر عقیده ای میخواد باشه هرجا هم میرم بحث سیاسی کنن ترک میکنم اونجارو
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز