2777
2789
عنوان

تفاوت عقیده سیاسی در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 60 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم.. خواه ناخواه بحثش هست‌ تو هر جمعی بشینی این حرفا پیش میاد و بعدا نگید فلانی این حرف رو زد تو چرا پشت اونو گرفتی چرا پشت من درنیومدی و فلان

من حتی دیدم توی فامیل سر این قضیه باهم رفت و امد نمیکنن!

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

همین سوال از دختره نشون میده که اونم روی عقایدش سخت نیست اگه بود راحت اون پسر رد میشدحتی ممکنه عقاید ...

نه فقط چون پسره رو دوست داره و این تنها مشکله این سوالو داره وگرنه دختره اصلا عوض نمیشه

یکی طرفدار جمهوری اسلامی یکی پهلوی 🤦‍♂️

از تحربه خودم میگم که یکی اصولگرا یکی اصلاح طلب بارها باهم چالش و دعوا داشتیم به طوری که اگه قبل ازدواج میدونستم اصلا ازدواج نمیکردم با همچین ادمی

نه درست نیست 

تفاوت سیاسی خیلی مهمه 

نمیتونی بعد ازدواج به عقایدت خدمت کنی پس افسردگی و حس بیهودگی و نفرت از اون ادم میاد سراغت 

آزادی و راحتی در مورد عقاید از همه چی مهمه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
واجبات برامون مهمه به اهل بیت اعتقاد داریم پوشش دختره رو برتر میدونه پسره

نماز و روزه جز فروعات دینه. توحید اصول دینه.

کسی که واجبات براش مهمه و اصل دین یعنی توحید رو قبول داره، مگه میشه طرفدار پهلوی باشه.

البته باید توحید رو باز کنم. توحید فقط این نیست که خدا یکی هست. توحید یعنی غیر از خدا بنده و برده ی کس دیگه ای نمیشم و زیربار ظلم نمیرم.

نماز و روزه جز فروعات دینه. توحید اصول دینه.کسی که واجبات براش مهمه و اصل دین یعنی توحید رو قبول دار ...

مثلا تو پیجه یک چرتی نوشته بود که رضا شاه به زنش گفته من دوست دارم محجبه باشی ولی چه کنم که برای آبادانی کشور لازمه 

فکر کنم اینم هم اسلام رو میخواد هم شاید سر اقتصاد و چیزای دیگه مخالف جمهوری اسلامی باشه ( نه سر مسائل مذهبی)

اسلام عین سیاسته. پیغمبر که اومد جلوی طاغوت و ظلم ایستاد و خودش حکمرانی الهی رو ایجاد کرد.

خب دختره هم همین اعتقاد رو داره ولی پسره نه 

ممکنه دختره بتونه روش تاثیر بذاره؟ چون خیلی عاشق دختره ست