2777
2789

مثلا پسر من زود راه رفتم ، اما پسر خواهر شوهرم زود حرف زد میرفتیم خونشون تا بچه حرف میزد تا بعد این که ما میرفتیم زود بلند میشد اسفند دود میکرد . یا هزار بار از جهاز خواهر شوهرم تعریف کرده هی با من مقایسه کرده هی میگه من کل قابلمه هام چودنه خوب به من چه من چی کار کنم . خواهرم دانشجو هی میگه پسر منم یعنی برادر شوهرم لیسانس گرفته . خلاصه که همش میخواد ما رو با خودش مقایسه کنه البته خدا رو شکر شرایط مالی خانواده من خیلی بهتر از خانواده شوهرمه به تازگی بابام یه خونه خریده تو شمال یه تبریک نگفتن بهم اما من بره چرت ترین چیزها شیرینی میبرم پیام میدم تبریک میگم تا یه تیکه طلا میخرم همشون ماتم میگیرن . خیلی هم نمیرم خونشون اونم شوهرم مجبورم میکنه. میرمم از شدت اعصبانیت حالت تهوع میگیرم من نمیدونم چرا انقدر خودشونو جر میدن که ما خوبیم ما بهتریم همه ادم ها رو باید بریزن تو اب دریا هیچی ام ندارن فقط ادا دارن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم واقعا همینه 

مادرشوهر همینه 

برا اینا چرا حرص میخوری ؟!.این یعنی کل فهمش  و درکش از دنیا در حد همین مسابقه های طبیعی دنیاست که کی چکارکرد اون یکی چکار کرد

با نظرم دلت بسوزه براش

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.