ماماخوشکله مدیر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 عنوان مامانا و خانومای باردار بیاین یه لحظه | مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 66 پست من شکمم صدای عجیب زیاد میده 35 هفته و یک روزمصدا شکستن انگشتا و قلنج کمرصدای پریدن ماهی تو اب اینا جدیدا میفهمم شمام داشتین؟؟چیه این 1397/02/05 | 02:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماخوشکله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 😅😅😅😅😅😅اها پس نچرخیده من کلش تولگنمه جوری ک میگم انگار توپ بین.پاهامه قبلا بالشت میزاشتم.خوب بو ... دیگه راحت غذا میخوری حداقل من ساعتی سه چهار لقمه میخورم اصن جا ندارمشما احتمالا تکرر ادرار هم گرفتی من ندارم
ماماخوشکله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 اشکال نداره حالا 4هفته دیگه زمان داری نهایت هفته 37 رفتی سونو گفتن نچرخیده اخر اخراینه سزارینت.میکنن کسیو ندارم برا دوره نقاهتم😢
Farfari__mamane_ferferi عضویت: 1394/12/19 تعداد پست: 22456 خانومای قشنگ سر زایمانتون قابل دونستین منم دعا کنینو البته همه منتظرارو پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
Farfari__mamane_ferferi عضویت: 1394/12/19 تعداد پست: 22456 کسیو ندارم برا دوره نقاهتم😢 هیچ کس تو 10 روز اول نمیاد؟؟؟؟ پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
miss73 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 3542 دیگه راحت غذا میخوری حداقل من ساعتی سه چهار لقمه میخورم اصن جا ندارم شما احتمالا تکرر ادرار هم گرفت ... اره اشتهام.زیاد شده قبلا چندقاشق میخوردم دیگه سرمعدم سنگین میشد .دقیقا ساعتی یکبار میرم چ خواب باشم چ بیدار دوس دارم رختخوابو تو.دستشویی پهن.کنم دستام دیگه ازبس بامایع شستم.خشک.شدن تکرر ادرارش خیلی بده تازه میری یاخیلی کمه یا اصلا نیست فقط حس میکنی میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ماماخوشکله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 هیچ کس تو 10 روز اول نمیاد؟؟؟؟ کسی بیاد بیچاره میشه دو روز باید بیمارستان باشه بعدشم همش دور منو. بچه و خونه 😄😄😄
miss73 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 3542 کسیو ندارم برا دوره نقاهتم😢 خب منم کسیو ندارم.تک.وتنهام.توشهرغریب هیچکسم نمیاد میخواستن بیان دیگه باید میومدن.چون.هرلحظه هرعلائمی ببینم.بایدبرم زایشگاه اشکال نداره فقط تونیستی ک.اینجوری میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
miss73 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 3542 خانومای قشنگ سر زایمانتون قابل دونستین منم دعا کنین و البته همه منتظرارو حتما میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ماماخوشکله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 اره اشتهام.زیاد شده قبلا چندقاشق میخوردم دیگه سرمعدم سنگین میشد .دقیقا ساعتی یکبار میرم چ خواب باشم ... چون فشار رو مثانه زیاده حالا من یا همش گشنمه بی اشتها یا چند لقمه فقط
Farfari__mamane_ferferi عضویت: 1394/12/19 تعداد پست: 22456 کسی بیاد بیچاره میشه دو روز باید بیمارستان باشه بعدشم همش دور منو. بچه و خونه 😄😄😄 عزیزم تا 10 روز بهتره کمکت بیان تا بعدها کمر درد نگیریولی اول اخر خودتی و خدا من 7 روز کمک گرفتم از روز 8 خونه بودم تنها سزارینی بودم پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت ferly_design
miss73 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 3542 چون فشار رو مثانه زیاده حالا من یا همش گشنمه بی اشتها یا چند لقمه فقط این فشاره خیلی بده اره میدونم وضعیتتو دوهفته پیش داشتم میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
ماماخوشکله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 خب منم کسیو ندارم.تک.وتنهام.توشهرغریب هیچکسم نمیاد میخواستن بیان دیگه باید میومدن.چون.هرلحظه هرعلائم ... سز میکنی یا طبیعی؟؟په کی بیاد پیشت بیمارستان کی. نگه داری کنه ازت بچه چندمته بچه داری بلدی اصن؟؟
ماماخوشکله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 این فشاره خیلی بده اره میدونم وضعیتتو دوهفته پیش داشتم الانم تو دنده های سمت راستمه. اقد درد میاد
ماماخوشکله مدیر استارتر عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 420 عزیزم تا 10 روز بهتره کمکت بیان تا بعدها کمر درد نگیری ولی اول اخر خودتی و خدا من 7 روز کمک گرفتم ا ... مامانم شهر دیگس خیلیم دوره مادر شوهرمم نمیتونه خودش مریض
miss73 عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 3542 سز میکنی یا طبیعی؟؟په کی بیاد پیشت بیمارستان کی. نگه داری کنه ازت بچه چندمته بچه داری بلدی اص ... طبیعی هیچکس شوهرم هست میاد شبشم ک اتاقو خصوصی میگیره. بچه اولمه تقریبا بلدم ی چیزایی بچه داری کاری نداره مگه همه ازاول بلد بودن کم.کم.یاد میگیریم میشه برام ی صلوات بفرستی بدجور نیازدارم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏