2777
2789
عنوان

جاریم مدام پز پسراشو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 66 پست
دقیقا همین جوریه واسه ما منتهی برعکس

ولش کن بذار تو همون مغز فندقی خودش بمونه دلش خوش باشه من یه بار بهش تیکه انداحتم گفتم دختر پسر نداره مهم بچتو خوب تحویل جامعه بدی پسر داریم از صدتا دختر برای پدر مادر دلسوزترن دختر داریم از صدتا پسر سنگدل تر  پس به اینا نیست مهم اینه بچت چه جوری تربیت بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همین جوریه واسه ما منتهی برعکس

تو از افکار آلوده اون دوری کن تا خودت هم آلوده نشدی 

اون ی آدم پشمکه 

پدر شوهر مادر شوهر تا وقتی بچه ها کوچیکن ی محبتی اگه داشته باشن بزرگتر که بشن مثل غریبه ها برخورد میکنن 

البته اگه بخان تخت پادشاهی رو تقدیم جاری عقب موندت بکنن 

شما مجردی گلم درکی از این مسائل نداری

سکوت کنید و با یه حالت مسخره و تعجب نگاهش کنید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

باز شما یه دختر داری ...من اصلا ندارم جاریم بعد من اومده دوتا پسر داره خودشو شوهرش پیش ما انقد قربون صدقه میرن ...پیش خواهرشوهرمم گفته بود خداروشکر من دوتا پسر سالم دارم ولی اون چی

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

یعنی چی بی برکت و حسوده؟چرا میگی دائم‌ تو فقره ؟دلش خوشِ به پسراش مشکلش چیه ؟

من حس میکنم بخاطر رفتارای کینه امیز شرایطش اینجوریه چون با یه تنفر خاصی به بچه های ما نگاه می کنه خب ادم ناراحت میشه ما یه خانواده ایم

باز شما یه دختر داری ...من اصلا ندارم جاریم بعد من اومده دوتا پسر داره خودشو شوهرش پیش ما انقد قربون ...

چقدر زشت ان شالله زودی دامنت سبز میشه 

عین حاری احمق من من یه دختر داشتم اون جاری هم یکی پسر ولی هیچ کدوم پسند نبود فقط میگفت من پسر میارم

ولش کن بذار تو همون مغز فندقی خودش بمونه دلش خوش باشه من یه بار بهش تیکه انداحتم گفتم دختر پسر نداره ...

عزیزم این دردش یه چیز دیگس من میدونم برادرشوهرم داره خونه میسازه با هممون دشمن شده انگار ما مقصریم وضعش خوبه این نیست