2777
2789
عنوان

جاریم مدام پز پسراشو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 66 پست
من بخاطر اون اینکارارو نمیکنم که کلا هرادمی بچشو دوس داره دیگه

نه ب خاطر اون 

اصلا این کارها و توی جمع برای دخترت انجام بدی می‌دونی چقد توی اعتماد ب نفس و عزت نفسش تاثیر داره؟ ب خاطر دختر خودت انجام بده

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کلا هر کسی پز می ده به خاطر کمبودهاش هست. یه جایی احساس کم بودن می کنه و می خواد یه جای دیگه جبران کنه. داره از درون خودش رو دلداری می ده. حالا بهترین کار اینه که از حرفاش ناراحت نشی و توجه نکنی. دلسوزی کنی. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

بعضیا کلا ابلهن

برای من دختر و پسر فرق نداره اما هرگز یادم نمیره که جایی رفتم بعد دوستم دوستش رو معرفی کرد دست دادم و خوشبختم و حال شما چطوره؟ (دخترمم ۱ سالش بود بغلم بود) برگشت با یک حالت ظفرمندانه ای گفت: من دو تا پسر دارم! من هنوزم بعد از ۱۰ سال دقیقا نمیدونم خب که چی؟؟؟ هاها

ک…خل

پدرشوهرم میگه چس هرکس واسه خودش خوشبوعه 🤐

جاری منم یجوری از پسرش تعریف میکنه... خیلی در نظرش تحفه اس

کانال ایتای آموزش نویسندگیم: natars_benevis 🌻 بچه‌ها من تو کانالم، رایگان آموزش میدم که چطور با نوشتن انس بگیرید هم برای حال خوب هم داستان نویسی 🌝✍️ من یه مامان دهه هشتادی‌ام که تاحالا چندتا رمان نوشتم، و وقتی افسردگی بعد زایمان گرفته بودم و مشاوره رفتم، (توی تاپیکام هست مال دوسال پیشه) با چند تکنیک ساده ولی بیشتر با تمرین و نوشتن زیاد، حالم بهتر شد. و معجزه‌اش رو دیدم و خداروشکر الان حالم خیلی بهتره. و خیلی دوست داشتم تجربه‌هام از نوشتن رو منتقل کنم. 🙂🌱 اگه دوست داشته باشین خوشحال میشم با ذکر صلوات مهمون کانالم باشین 

من بخاطر اون اینکارارو نمیکنم که کلا هرادمی بچشو دوس داره دیگه

تو اگه واقعا پسر رو خاستنی تر از دختر ندونی کارش برات مسخره و احماقه میرسه و تو دلت تحقیرش میکنی

نه اینکه حرص بخوری

بی محلی کن بسوزه

😘Thanks GOD 
دقیقا همین جوریه واسه ما منتهی برعکس

هر کسی دختر نداشته باشه از نعمت بزرگی محرومه درسته بچه برا پدر وماد  فرق نداره ولی دختر واقعا یه چیز دیگس..حداقل برای من اینطوریه..محرم پدر ومادر دختره...