2777
2789

شوهر من وقتی میخواد بچه رو مجبور به کاری کنه مثلا میگه داد نزن وگرنه وسیله رو ازت میگیرم، میوه اتو بخور وگرنه من میخورمش، غذاتو بخور وگرنه بیزون نمیریم....من خییییلی با این رفتار مخالفم. میگم بچه دچار اضطراب میشه البته پسرمون خیلی شیطونه گاهی روش جواب میده ولی من این رفتارو دوس ندارم چکار کنم😭خیلی نازاحتم

روش اشتباهیه ،خوبه که شما اگاهی داری ، ولی سعی کن جلوی اینکارو بگیری که بعدا بچه تون دچار اضطراب و طرحواره ی رهاشدگی نشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نمیکنم اشکالی داشته باشه

نمیدونم....چون خیلی داد میزنه گاهی وقتا اینجوری واقعا ساکت میشه، ولی همش میترسم بچه مضطرب شه احساس امنیتشو از دست بده....نمیدونم چرا این حسو دارم

نمیدونم....چون خیلی داد میزنه گاهی وقتا اینجوری واقعا ساکت میشه، ولی همش میترسم بچه مضطرب شه احساس ا ...

این حسو نداشته باش.

بچه باید بدونه برای به دست اوردن خواسته هاش باید تلاش کنه وگرنه از دستشون میده.

این نظر منه البته

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خخخخ الهی فک کنم شوهرم منم اینطوری بشه اخه شکموعه هرچی بچه نخوره باباش میخوره 😂

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس