2777
2789
عنوان

اه میشه بیاید درمورد کانالای 🔞🔞واتساپ لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 93 پست
البته شوهرم من مذهبیه ولی ی چیزایی میخواد و میکه ادم شاخ درمیاره

همونوبگو.    والا میگه نمیبینم اما من باورنمیکنم 

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
من الان زدم تا پایین رفتم همش طنز و آشپزی و فوتبال و اینا اومد

خب قابلیت واتساپ جدیده  بروز رسانی کنی واتو میاره  

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط ایرانی ها رو دارم

چیا ان  ایرانیا؟؟

برا منم همینطورهمن ک دخترم این چیزا رو میخوام چیکار که سرچ کنمخود واتساپ میاره اینارو، ب چشم شوهرت ن ...

خب عزیزم نمی‌گم این سرچ کرده میگم این کانالارو نگاه می‌کنه لابد    ینی مال شما م هرباردوسه تا کانال باپروف وجدید میادبالا  توقسمت پایین استوری ها. 

من یبار امتحانش کردم .کاره خودشو جلوش انجام دادم

ینی چکارکردی

خب عزیزم نمی‌گم این سرچ کرده میگم این کانالارو نگاه می‌کنه لابد ینی مال شما م هرباردوسه تا کانال ...

اره بخدا روم نمیشه واتساپمو جلو یکی باز کنم برم قسمت استوری ها هرکار میکنم هم نمیرن هردفعه ی کانال جدید با محتوای بدتر 

کاربری قبلیم: ترکیده_تونم

ببین خب آخه اگر کسی بخواهد حتما مصمم باشه نگاه کنه تلگرام هست کل اپ دیگه هم هست ک بهش دید این فیلما ...

الان چندباره داریم سرش دعوا میکنیم اه عکس وفیلمای بدمیبینم دست خودم نیستم میتوپم بهش

اره بخدا روم نمیشه واتساپمو جلو یکی باز کنم برم قسمت استوری ها هرکار میکنم هم نمیرن هردفعه ی کانال ج ...

اره دقیقاااا.    چکارکنم بی تفاوت باشم کلی دعوا کردیم سرش  من مطعنم میبینه اینارو 

میفهمم کاملا چی میگه خیلی حس بد میگیره آدمخدالفنت کنه این ج.ده ها رو

حداقل بی شر. ف ها گزینه حذف یالغو میزاشتن براش  من تو کل تایم های  تنهایی شوهرم فک میکنم از اینا میبینه🤯

حداقل بی شر. ف ها گزینه حذف یالغو میزاشتن براش من تو کل تایم های تنهایی شوهرم فک میکنم از اینا میب ...

از این راه ها پول در میارن دیگه چرا لغو بذارن 

نه بابا انقدرم بدبین نباش اگر ببینه هم از صب تا شب نمیبینه ک

what you're not changing you're choosing 🦋🫧

از این راه ها پول در میارن دیگه چرا لغو بذارن نه بابا انقدرم بدبین نباش اگر ببینه هم از صب تا شب نمی ...

اه کاش بی تفاوت بودم.    بنظرت پاک کنم واتساپ جیبی نصب کنم براش