2777
2789
عنوان

اه میشه بیاید درمورد کانالای 🔞🔞واتساپ لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان رفتم براشوهرم دیدم موسیقی و جوک و اینا بود یعنی ممکنه براش دوباره بیاد🤢

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
الان رفتم براشوهرم دیدم موسیقی و جوک و اینا بود یعنی ممکنه براش دوباره بیاد🤢

بزن روکاوش موارد بیشتر اگه واتساپش جدیده بعدببین چیامیاره فقط😐فقط نزارخودش بفهمه یادمیگیره.   

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
اگر جیبی تبلیغ نداره نصب کن دیگهفقط از این قلابی ها نباشه کلاهبرداری چیزی بکنن ازتون

ازبازارنصب کنم یاگوگل

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
بزن روکاوش موارد بیشتر اگه واتساپش جدیده بعدببین چیامیاره فقط😐فقط نزارخودش بفهمه یادمیگیره.

عه نه نمیگم بهش اصلا اال مجازی نیس فقط هرروز تو واتساپ چک میکنع🤦‍♀️چندوقته ازوواج کردین

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
عه نه نمیگم بهش اصلا اال مجازی نیس فقط هرروز تو واتساپ چک میکنع🤦‍♀️چندوقته ازوواج کردین

۱۱ سال ونیم

اره دیدم خیلی چرت شده یعنی چی

بنظرت چکارکنم واتساپ جیبی نصب کنم اون نداره از اینا 

خودش باید جنبه داشته باشه نبینه اینجارو ازش بگیری یجا دیگه میبینه

عزیزم جنبه کجا بود مرداجنبه حالیشونه  بالاخره هرروز کلی کانال عکس رقص جدید میاد جلو دستش چرانبینه

نمیدونم واقعاولی یه حالتی هست که معلوم نباشنالان دستم بنده بهک یه یاداوری کن بهت بگمش

خب اگه منظورت روش نگه داری بعد بزنی رواون چشم که پنهان شن بی فایده ست دوباره میان بالا  یاکاوش موارد بیشتر بزنه همشون میان 

خب برا منم خیلی وقته اومده اونی ک میگی ولی در همون زمینه های ورزش و اشپزی و زبان و طنز و این هاس با ...

برا منم اینطوری کانال اموزشی جوک واینا ولی پایینش که میزنی کاوش بیشتر میاد منم الان دیدم 😑