2777
2789
عنوان

به نظر من خوشبخترین زن زن خانه داری هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 64 پست
ولی حیف که همه اینا یه جا نصیب آدم ننیشه ، همیشه یکیش کمه

دیگه ادم‌باید بسازه 

دنیا خیلی جدی نیس

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره موافقم.یکی از دوستام همینه.شوهرش خیلی پولداره،خونش خوشگله همیشه خانومش در حال تفریح‌و گردشه،کلی ...

اینکه ایا واقعا راضیه تز وضعش فقط در نوع رفتارش با خانومایی که با شغل پواچل خودشون به این جایگاه رسیدن معلوم میشه والا به این سن زن این مدلی خیلی دیدم همشونم از دم تا میرسن به خانوم مستقل پولدار از پول خودشو کار خودش پاره میشن از حسادتش و تشر میزنن بیا ببین

این طوری خوبه شوهرت اینقدری پولدار باشه که همه چیز برای خودتو بچت فراهم باشه دیگه نیازی نباشه که بری ...

ان شاالله به همین زودی آرامشی که میخوای به زندگیت برسه ، هممون همینیم خواهر خوشبختی مطلق وجود نداره

ولی حیف که همه اینا یه جا نصیب آدم ننیشه ، همیشه یکیش کمه

راستش من خیلی خونه های آنچنانی میرم برای تدریس خصوصی و باید بگم اتفاقا از این آدمها که همه چی یه جا نصیبشون میشه هم زیادن هم اون چیزی که نصیبشون میشه بیشتر از تصور ماهاست. تصور اکثر ماها اونقده فقیره که میگیم اگه طلاق بگیرن اون وقت زن چکار کنه؟هیچ تصوری ندارید اینطور زنها چندتا خونه و ویلا و ماشین به اسمشونه و بعد طلاقم مشکل مالی ندارن.

ان شاالله به همین زودی آرامشی که میخوای به زندگیت برسه ، هممون همینیم خواهر خوشبختی مطلق وجود نداره

ممنونم واقعا سخته مگه یه زن چقدر توان داره کار خونه ، کار بیرون از خونه ، بچه داری ، دانشجوام باشی حالا همسرم خیلی کمکم می کنه با این حال خستم خیلی خسته

این خیلی شانسیه همین زن فردا توی زندگیش مشکل پیش بیاد بخواد جدا بشه سختشه و مستقل نیست یا مردی که پو ...

اونی که شاغله صرفا همیشه نمیتونه طلاق بگیره ،خواهر من شاغله خودش خونه و مغازه و ماشین هم داره ، شوهرش هم از نظر اخلاقی ،رفتاری ،فرهنگی و هر چیز دیگه ای که به ذهنت میرسه بده وخواهرم و خیلی اذیت میکنه ولی خواهرم فقط و فقط به خاطر بچه هاش باهاش مونده و طلاق نمیگیره 

خب اینکه خواهرتون جدا نمیشه دلیلش این نیست که نمیتونهخودش دلش نمیخواد.ولی اونی که پشتوانه مالی نداره ...

خودش که میخواد ولی چون شوهرش پدر خوبی هم نیست ، میگه اگه من طلاق بگیرم بچه هامـ و به من نمیده که هیچ ،خودشم براشون پدری نمیکنه و یچه هام آواره میشن 

راستش من خیلی خونه های آنچنانی میرم برای تدریس خصوصی و باید بگم اتفاقا از این آدمها که همه چی یه جا ...

شاید مشکل مالی نداشته باشن ولی قطعا مشکل عاطفی دارن که اونم در ظاهر دیده نمیشه، دیدم که میگم

یعنی خودت رو بزنی به کوچه علی چپ😂

چه ربطی داشت

نگفتم سرش زیر برف باشه و خودشو به نفهمی بزنه 

گفتم با مشکلات تعامل کنه . یعنی بلد باشه مشکلات رو‌ حل کنه و به خاطر سختی خودشو نبازه و کم بیاره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩