2777
2789
عنوان

به نظر من خوشبخترین زن زن خانه داری هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 64 پست

تا موقعی که یاد نگیرید هر کسی باید با هم سطح خودش ازدواج کنه از این حسرت ها میخورید و فقط اعصاب خوردیه

یکبار برای همیشه : اگر خودت اینقدر وضع مالیت خوب نیست پس انتظار نداشته باش همچین مردی هم بیاد سمتت

خیلی چیز واضحیه نمیدونم چرا تو دنیای فانتزی زندگی میکنید

استثنا هست ولی زیر 10 درصد جامعه شاید خلافش باشه

90 درصد همینطوری که میگم ازدواج میکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفات خوبه ها ولی ربطش و به موضوع تاپیکم ندونستم😏

ربطش واضحه

اگر خودت اینقدر وضع مالیت جالب نیس که محتاج پول شوهری پس طبیعتا انتظار اینکه شوهری داشته باشی که بی منت و تند تند برات پول بزنه یه چیز خیالیه

اول به خودت نگاه کن 

با تایید حرف ایشون کیگم که اونی کع اسیمیگه بارها و بارها دیده شده نه تنها حس رضایت و خوشبختی نداره ب ...

کلا خوشحالی و خوشبختی یه حس درونیه . اونجوری که حتی وسط سختی ها ته قلبت میگی خدایا شکرت که هرچی هست میگذره و تورو دارم ‌. اون حس امنیت و اعتمادی که به خدا و خودت داری 

من پدرمو چند ماه پیش از دست دادم . عاشق بابام بودم و هستم . ماه بود بابام . با اینکه از دلتنگیش جونم تیکه تیکه میشه ولی ته دلم خوشحالم که با حسرت و ناراحتی نرفت . زندگی کرد . کیف کرد . همه دوسش داشتن . به خوبی ازش یاد میشه .. دلم قرصه جاش الان هم خوبه و از اون بالا هوامونو‌ داره و خدا صلاح میدونسته اینجا این زندگی تموم شه  🍃

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ربطش واضحهاگر خودت اینقدر وضع مالیت جالب نیس که محتاج پول شوهری پس طبیعتا انتظار اینکه شوهری داشته ب ...

اصلا ربطی نداره ، حتی اگه زن وضع مالی خوبی داشته باشه شوهر وطیفشه که به زن پول بده بی منت اصلا هم غرور زن جریحه دار نمیشه و چیز خیالی هم نیست 

ربطش واضحهاگر خودت اینقدر وضع مالیت جالب نیس که محتاج پول شوهری پس طبیعتا انتظار اینکه شوهری داشته ب ...

تو فامیل ما پره از این زن و شوهرایی که بی منت برا همدیگه هر کاری میکنن ربطی هم به وضع مالیشون نداره حالا اگه برا شما خیالی هست دلیل نمیشه که وجود نداشته یاشه

کلا خوشحالی و خوشبختی یه حس درونیه . اونجوری که حتی وسط سختی ها ته قلبت میگی خدایا شکرت که هرچی هست ...

رسیدن به این تفکر نه تنها پختگی میخواد بلکه شهامت و تن پرور نبودن میخواد اکثر کاربرای اینجا تن پرور که هیچ بشدت حسرت منگوله هستن ولی ته ته تلاششون چله و دعانویسیه یکی بیاد مشکلاتشونو حل کنه از غیب سوار بر رخش

ربطش واضحه اگر خودت اینقدر وضع مالیت جالب نیس که محتاج پول شوهری پس طبیعتا انتظار اینکه شوهری داشته ...

اینا فکر میکنن گربه محض رضای خدا موش میگیره بعدشم صورتشونو بارسیلی سرخ میکنن و تو فضای نجازی دنبال گوش میگردن از خبانت و عذابای زناشویشون بگن و رفتارای بد

کلا خوشحالی و خوشبختی یه حس درونیه . اونجوری که حتی وسط سختی ها ته قلبت میگی خدایا شکرت که هرچی هست ...

خدا رحمتشون کنه ، منم بابام رو جوون از دست دادم منم مثل شما زیاد از این و اون  در مورد خوبیهاش و کمکهای پنهونی که به فقرا میکرد،و حتی ما ازش خبر نداشتیم میشنیدم و ته دلم قرص میشد که جاش اون ور پیش خدا خوبه و این از غمم کم میکرد

خدا رحمتشون کنه ، منم بابام رو جوون از دست دادم منم مثل شما زیاد از این و اون در مورد خوبیهاش و کمک ...

جاشون در عشق و آرامش ‌و‌ آغوش خدا ♥️🍃

پس الان دیگه بابا باید قوت جون و قلب شما باشن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ممنون عزیزم ،درسته ولی کاش خودش هم بود😭

اون دلتنگی ماس که همیشه به حضورشون نیاز داریم

وگرنه الان اونا جاشون بهتره 

و از اون بالا بیشتر هوامونو دارن

به خدا اعتماد کن قشنگم ❤️