2777
2789

شوهرش ماه به ماه بدون منت براش پول میده و کاری هم نداره که چه جوری خرج میکنه، اینم وقتش و با رفتن به باشگاه و انواع کلاسها و رسیدگی به بچه هاش میگذرونه و اخر ماه هم حقوقش و میگیره😃

موافقین؟

به نظر شما خوشبخت ترین زنا کیا هستن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبخت ترین زن یا کلا انسانیه که هی به گذشته ، آینده ، چیزی که میتونست بشه و نشد ، چیزی که میتونه بشه و ممکنه بشه یا نشه ، فکر نمیکنه. خوشبخت ترین انسان انسانیه که در لحظه زندگی کنه بنظرم . پولدار و فقیر و خانه دار و شاغل نداره‌. آدمی که ته دلش شاد نیست میلیارد ها پول بریزن براش تو خونه هم استراحت بکنه باز حالش خوب نیست

نه اصلا 

خوشبخت ترین زن ، زنیه که با سختی ها و‌ مشکلات تعامل داره و در کنارش آرامش و احساس امنیت هم میکنه . همسر خوب و همراهی انتخاب کرده . و از درون احساس خوشبختی میکنه 

شاغل و خانه دار هم نداره 

اون حس رضایت و آرامش درونی مهمه 

مثل خودم 🍃❤️

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نه

چون همون شوهر میتونه در عین اینکه بهش پول میده اخلاقای بد غیرقابل تحمل دیگه داشته باشه ، و بازم زن استقلال نداره که بخواد جدا بشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
بستگی داره خیلی ها اینجوری راحتن ولی خیلی ها به این چشم نگاه نمیکنن و دوست دارم توی اجتماع کار کنن

بله خیلیا دوست دارن کار کنن، ولی با باشگاه رفتن و کلاس رفتن همـ میشه تو اجتماع بود

آره موافقم.یکی از دوستام همینه.شوهرش خیلی پولداره،خونش خوشگله همیشه خانومش در حال تفریح‌و گردشه،کلی طلاهم داره با بهترین ماشین.هفته پیش زایمان کرد شوهرش برا تشکر آخرین مدل آیفونو خرید براش و کلی هم دوسش داره و قریون صدقش میره.همیشه هم حرف حرف خانوماست.دائما هم در حال خرید کردنه.ماهم که بهر تماشای جهان آمده ایم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤