2777
2789
عنوان

به نظر من خوشبخترین زن زن خانه داری هست که

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 64 پست
بله خیلیا دوست دارن کار کنن، ولی با باشگاه رفتن و کلاس رفتن همـ میشه تو اجتماع بود

این خیلی شانسیه 

همین زن فردا توی زندگیش مشکل پیش بیاد بخواد جدا بشه سختشه و مستقل نیست 

یا مردی که پولداره قطعا شغل غیر دولتی داره این شغل ها هم خیلی پستی بلندی داره ، باید بتونه توی روزی که پول نیست خودش پول باشگاهشو بده یانه

میشه،بلاخره🌄🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا  خوشبخت ترین زن ، زنیه که با سختی ها و‌ مشکلات تعامل داره و در کنارش آرامش و احساس امن ...

با تایید حرف ایشون کیگم که اونی کع اسیمیگه بارها و بارها دیده شده نه تنها حس رضایت و خوشبختی نداره بلکه وقتی به اون زن که با شغل و پول خودش همه چی خریده حسادت داره

این طوری خوبه شوهرت اینقدری پولدار باشه که همه چیز برای خودتو بچت فراهم باشه دیگه نیازی نباشه که بری سر کار من که از خونه داری و بچه داریو شاغل بودن همه در کنار هم خستم  هیچ وقت تفریح و استراحت ندارم فقط می جنبم هیچی از زندگی نمی فهمم تازه دانشجوی ارشدم هستم عاشق شغلمم ولی دیگه انرژی ندارم کم آوردم

مثل هر نعمت دیگه ای تو زندگی اگه اون زن بلد باشه درست استفاده کنه عالیه ولی بعضیام هستن میگن خب بیکاریم بریم خودمونو با بقیه مقایسه کنیم یا سرک بکشیم تو زندگی اینو اون. اینجور آدما مشکل مالی و کمبود وقت و انرژی داشته باشن بهتره.

نهچون همون شوهر میتونه در عین اینکه بهش پول میده اخلاقای بد غیرقابل تحمل دیگه داشته باشه ، و بازم زن ...

درسته اخلاق خیلی مهمه، ولی اینکه بگیم اونی که شاغله به راختی جدا میشه درست نیست ،خواهر من شاغله خودش خونه و مغازه و ماشین هم داره ، شوهرش هم از نظر اخلاقی ،رفتاری ،فرهنگی و هر چیز دیگه ای که به ذهنت میرسه بده وخواهرم و خیلی اذیت میکنه ولی خواهرم فقط و فقط به خاطر بچه هاش باهاش مونده و طلاق نمیگیره😟

درسته اخلاق خیلی مهمه، ولی اینکه بگیم اونی که شاغله به راختی جدا میشه درست نیست ،خواهر من شاغله خودش ...

خب اینکه خواهرتون جدا نمیشه دلیلش این نیست که نمیتونه

خودش دلش نمیخواد.

ولی اونی که پشتوانه مالی نداره اوضاع براش سخت تره

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

به نظر من زن خوشبخت زنیه ک خودش استقلال مالی داره و دستاوردهای زیادی داشته باشه، در کنارش یه همسر عاشق داشته باشه، یه شغل با پرستیژ داشته باشه، چهرش خیلی زیبا باشه، همیشه هم تو سفر باشه، بیشتر کشورها رو هم رفته باشه 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

اره دیگه خونه ی خوب 

درآمد خوب 

وقت آزاد 

اعصاب آزاد 

همسر خوب 

دیگه ادم‌چی‌میخواد

ارامشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

تازگی ها کشف کردن خوشبختی تو این چیزا نیست

تو آرامشه

هر کی آرامش نداشته باشه حس بدبختی داره

از وقتی اینستاگرام اومد به دنبالش خیلی چیزا رفت و این تقصیر من نیست😊

نه اصلا خوشبخت ترین زن ، زنیه که با سختی ها و‌ مشکلات تعامل داره و در کنارش آرامش و احساس امنیت هم م ...

یعنی خودت رو بزنی به کوچه علی چپ😂

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...