2777
2789
عنوان

شوهرم عکس زن تواینستانشونم داده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 9451 بازدید | 215 پست

بگو اینا که میبینی به هسه خرما رضایت نمیدن همه مثه من نیستن که به هسه خرما راضی بشن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجور وقتا رو نده بهش و نگو الکیه بگو خیلی بیجا میکنی اینارو نگاه میکنی و خیلی خیلی بیجا میکنی منو ...

با حرفات موافقم ولی قرار نیس هرکس از اندامش پست یا استوری میذاره هرزه باشه

خیلیا بدنسازی کار میکنن و دارن برای بدنشون زحمت میکشن و پست میکنن

اوهزار باراینجوری کردم اصلا ناراحت نمیشه وهمیشه میگه شکمت گنده سینه نداره باسن نداری سیاهی عق چی هست ...

انقدر زیبا هستی که کثیفی ذاتش نمیتونه خوبی و مهربونی و بساز بودن تو رو تحمل کته

محل سگ نده به این کاراش

اگه دوست داشتی قند و چیزای شیرین رو کامل حذف کن و برنج فقط ۸ قاشق بخور و خورشت ۳ قاشق بهت قول میدم تا ۳ ماه ۱۰ کیلو کم میکنی لاغر شدن آدم‌رو خیلی تغییر میده مخصوصا چهره

غصه نخور درست میشه.
اصلا اهمیت نداره براش وفقط منو میکوبه میگه باسن وسینه واینا نداره سیاهی فلانی منم حالم بدمیشه خب

کثافته بیشعور

حرص نخور ب درک 

حجب و حیا و خانومی و خانه داری و کدبانوی و مهربونی ووفاداری و تعهد و گذشت و.... این همه خصلت خوب انسانی و خانومانه چشمش فقط ب چیز و چیزه 

اصلا اهمیت نداره براش وفقط منو میکوبه میگه باسن وسینه واینا نداره سیاهی فلانی منم حالم بدمیشه خب

اصلا جنبه گوشی داشتن رو نداره 

مشخصه که استفاده درست و مفیدی ازش نمیکنه

شوهرم توی اکسپلورش فیلم همین زنا هست.از بس دیده اکسپلورش پر شده.ب روم نیاورده.البته من توپرم ولی خب مثه اون عملیا نیستم.منم شبا ک پیشش خوابم میرم اینستا فیلمای پسرای بدنساز بهش نشون میدم.به به و چه چه میکنم پیشش

رون چاق دیگ کی دوست داره الان لاغر مد

مردا 80 درصدشون تپل دوس دارن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

میگه اینا حاضرن به من پول بدن که یک ساعت کنارشون باشم اخه تعجب میکنم به چی تو پول میدن

خودشیفتست پس

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626