2777
2789
عنوان

شوهرم عکس زن تواینستانشونم داده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 9451 بازدید | 215 پست

اینجور وقتا رو نده بهش و نگو الکیه بگو خیلی بیجا میکنی اینارو نگاه میکنی و خیلی خیلی بیجا میکنی منو بااین زنای هرزه ی لخت مقایسه میکنی 

بگو فک کردی خودت برد پیتی؟بااین قیافه و هیکل قناس 

بگو این مردای باشگاهی و هیکلی و قد بلند هم واسه من خیلی جذابن و تو دربرابرشون هیچی نیستی 

براش سفت بیا اسی 

بذار متوجه زشتی کارش بشه 

قهر چه فایده ای داره؟دوباره تکرار میکنه  بذار تنبیه بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجور وقتا رو نده بهش و نگو الکیه بگو خیلی بیجا میکنی اینارو نگاه میکنی و خیلی خیلی بیجا میکنی منو ...

اخ دمت گرم حرف دلم منو زدی 🤣🤣

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
اینجور وقتا رو نده بهش و نگو الکیه بگو خیلی بیجا میکنی اینارو نگاه میکنی و خیلی خیلی بیجا میکنی منو ...

اوهزار باراینجوری کردم اصلا ناراحت نمیشه وهمیشه میگه شکمت گنده سینه نداره باسن نداری سیاهی عق چی هستی تو...

منم دیگه حالم از خودم بهم میخوره

اصلا اهمیت نداره براش وفقط منو میکوبه میگه باسن وسینه واینا نداره سیاهی فلانی منم حالم بدمیشه خب

خیلی بیشعوره حالا اندام های خودش از تو هم تیره تره

بگو سفید میخواستی از یه نژاد دیگه میگرفتی انقدر فیلم خارجی دیده فکر میکنه همه زنا سفیدن

غصه نخور درست میشه.

وااا یعنی چی

باهاش برخورد کن یعنی چی این حرفا 

الان مثلا میخواد به چی برسه با این کارا

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️