واسه عصب کشی🤕خیلی درد میکنه دیروز رفتم دکتر عکس گرفتم گفت کار تخصصیه من انجام نمیدم🤦🏻♀️
شنبه صبح زنگ بزنم وقت میدن همون روز؟
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دکتر خوبی هم هست 😭کار بقیه دکترا هم نمیدونم چطوره اخه تحمل درد کشیدنم ندارم
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
هزینه هاش دولتیه و بسیار تر وتمیز و پیشرفته هست. خیابان شیخ بهایی. گوگل سرچ کنید دندانپزشکی شهید شکری.نزدیک میدان ونک میشه.کنار بیمارستان بقیت اله. حرف نداره
اگر تهرانی بیمارستان دندانپزشکی شبانه روزی شهید شکری کنار بیمارستان بقیت الله سمت شیخ بهایی عالیه تل ...
دکتراش خوبن؟