2777
2789

تو دوران آشنایی از کجا و چه نشونه ای دیدید و رد شدید که مربوط به اینا بود 

خاستگار من هر سری میریم بیرون اعصابش از زمین و زمان خورده به خاطر فشار کاری میترسم سر من خالی کنه بعدا

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط ی جمله بت میگم اگ قبل ازدواجی و ۱ زره عصبانیت دیدی کلا ول کن برو

چون بعد ازدواج هرچی باشه صد برابر بدتر میشن 

حتی میتونن عاشقت هم باشه اما اون بی احترامی و عصبانیت بدجور گند میزنه ب زندگیت دختر خوب 

عشقو با این چیزا قاطی نکن فقط اگ عصبیه جدا شو

من تو دوران عقد دیدم دیوونه و وحشی است ولی چون دهه شصتی بودم و طلاق زشت بود و از خونه پدری هم سیر بودم موندم و الان از زندگی سیرم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

فقط ی جمله بت میگم اگ قبل ازدواجی و ۱ زره عصبانیت دیدی کلا ول کن بروچون بعد ازدواج هرچی باشه صد براب ...

مشاور گفت رو همین موضوع تمرکز من دو سه بار دیگه برم بیرون و امتحانش کن بعد اگه دیدی عصبیع رد کن 

این وقتی از زمین و زمان عصبیع سکوت می‌کنه و قیافش تو همه ولی نه داد میزنع نه پرخاش 

من تو دوران عقد دیدم دیوونه و وحشی است ولی چون دهه شصتی بودم و طلاق زشت بود و از خونه پدری هم سیر بو ...

با بقیه اینجور بود دوران عقد با با شما 

منظورم اینه مثلا با شریک کاری و ایناش فقط اینجور نبود ؟

میگم مردخسیس که به دردنمیخوره مردعصبی هم که هیچی غیراینامگه مردیم میمونه

اصن حس میکنم مرد نرمال وجود ندارع 

با بقیه اینجور بود دوران عقد با با شما منظورم اینه مثلا با شریک کاری و ایناش فقط اینجور نبود ؟

با همه. من بعد عقد فهمیدم خواهرانش رو کتک می‌زده.‌کلا عصبی بوده. اما الان بددلی و جوشیش برا منه و خوشیش برا خواهرانش. به شدت خواهر ذلیل و بچه ننه است.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭