2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون عصبانی یا شکاک یا کنترلگرن

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 19 پست
چرامگه چکارمیکنه

ای خواهر💔

اگه بگم که یه کتاب میشه. بددل و جوشی و بچه ننه و خواهر ذلیل حتی چند بار پسرم رو فدای خواهرانش کرد. من رو که همیشه فدای خونواده اش کرده. آنقدر کتکم زد اندازه موهای سرم. جسمی و روحی هم شدید شکنجه ام داده و میده. با این همه ظلم که هر مردی در حق زنش بکنه اون زن از شوهرش متنفر میشه انتظار داره مثل برده جنسی باشم براش. یه نوع سادیسم داره. منم هر شب حس تجاوز دارم. از بخت بدم سادیسم جنسی هم داره. غیر از تنفر قدرت بدنی ندارم. انتظار داره بعضی روزها دوبار رابطه داشته باشیم اونم بعد بیست سال از  ازدواج. الان چهل سالم شده از درون نابود شدم. سرمایه چند سالش رو ارز دیجیتال خرید و رشد کرد . بهش گفتم بذار برم رانندگی یاد بگیرم. می‌گفت اسم رانندگی دیگه بیاری سکه هات رو میندازم جلوت برو طلاق.اما بچه خواهرش اگه رانندگی یاد بگیره گفت بهش ماشین میده برا خودش یه ماشین دیگه میخره.  باورت میشه ارزها سقوط کرد و ثروتش نابود شد. خیلی سخته بخوای هر شب رابطه داشته باشی با شوهری که نصف عمرت از دستش دلت شکسته باشه و اندازه موهای سرت کتک زده. رسما تجاوزه. یه پسر دارم . از بس خواهرانش بهم زخم میزدن برا دختر نداشتن منم چند سال میخواستم دومی رو بیارم تا دختر بشه. خدا رو شکر خدا نازایی بهم داد. چون اینجور خودم رو گول میزدم دختر بیارم شوهرم هم آدم میشه چون دختر دوسته. در حالی که اگه شوهرم هم به فرض محال ،آدم میشد. من پر از تروما و درد بودم . درد روحی ناشی از این چند سال. قطعا این آوردن این دختر اشتباه بود. در ثانی شوهرم به شدت بددل و جوشیه. تو عصبانیت دیوونه میشه. هر چی هم آدم بشه تو عصبانیت کنترلش رو از دست میده . سوما سادیسم داره .‌سادیسم و سادیسم جنسیش رو که تو خونش هست رو چیکار کنم.😭😭😭

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

ای خواهر💔اگه بگم که یه کتاب میشه. بددل و جوشی و بچه ننه و خواهر ذلیل حتی چند بار پسرم رو فدای خواهر ...

ببخشید شما خودت مازوخیسم نیستی که راحتتر بتونی تحمل کنی لااقل؟،نمیدونم چی بگم عزیزم،خدا کمکت کنه اینطور چیزا رو فقط درحد رمان میتونم متصور بشم تو واقعیت عذابه البته وقتی فقط تحقیر وتوهین هست وهیچ محبتی نیست از عذاب هم اونورتره

۷۵.۹۲۸۰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید شما خودت مازوخیسم نیستی که راحتتر بتونی تحمل کنی لااقل؟،نمیدونم چی بگم عزیزم،خدا کمکت کنه این ...

نه عزیزم من دوست دارم زن خونه و بانوی خونه باشم. از حقیراش متنفرم. بیماری اعصاب گرفتم. از شانس بدم یه پدری دارم که به روز هم نمیتونم تحملش کنم و از بچگی ترسانده منو و اعتماد به نفسم رو نابود کرده. متاسفانه اگه بابام بمیره نجات پیدا میکنم. شاید بابام حالا حالا نمیره اونوقت من باید بسوزم.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

نه عزیزم من دوست دارم زن خونه و بانوی خونه باشم. از حقیراش متنفرم. بیماری اعصاب گرفتم. از شانس بدم ی ...

حق داری واین خواسته حق طبیعیه شماست امیدوارم موفق بشی

۷۵.۹۲۸۰
حق داری واین خواسته حق طبیعیه شماست امیدوارم موفق بشی

💞